Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apt Zur Postwiese 15 | Neuastenberg ' B

Neuastenberg, Duitsland

 

apt-zur-postwiese-15-neuastenberg-bapt-zur-postwiese-15-neuastenberg-bapt-zur-postwiese-15-neuastenberg-bapt-zur-postwiese-15-neuastenberg-bapt-zur-postwiese-15-neuastenberg-b
Favoriet 
     

    v.a. 620

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apt Zur Postwiese 15 | Neuastenberg ' B in Neuastenberg

    Welkom in ons vakantiehuisje in Neuastenberg. Op de eerste etage van 'The Bear House' kom je volledig tot rust na een dag in de sneeuw. De (ski)berging maakt het mogelijk om tot aan de voordeur door te skiën, om vervolgens met een warme kop thee en een goed boek op het balkon te genieten van de frisse berglucht en de winterzon. Het balkon strekt zich uit over de volledige lengte van het appartement en biedt prachtige uitzichten op het skiresort. Geen fan van wintersport? Ook dan is dit vakantiehuisje een heerlijke uitvalsbasis. Lange wandelingen door de heuvels, een veilige opslag voor fietsen en diverse goede restaurants op loopafstand. Een vakantie die je niet snel meer vergeet!

    Max aantal personen: 2 + 2 Kinderen
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Opp. 50 m2

    Dit pas gerenoveerde appartement ligt direct op de piste (Tenne Lift) en heeft een eigen parkeergelegenheid. Het appartement bevindt zich op de eerste etage van de woning en is perfect voor families met jonge kinderen. Huisdieren (max. 2) zijn ook welkom. In de woonkamer staat een bank, eettafel en TV. In de keuken is een Nespresso koffiezetapparaat aanwezig, net zoals een afwasmachine, oven, magnetron, vriezer, broodrooster en complete keukeninventaris. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed (160 cm) en een stapelbed (90 cm per bed). Verder staat er een inklapbaar babybedje en is er gratis Wi-Fi. Naast een douche en toilet is er in de badkamer ook een wasmachine en droger aanwezig. Ski's en fietsen kunnen veilig opgeslagen worden in de berging


    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem