Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Zedelgem

Zedelgem, België

 

vakantieboerderij-zedelgemvakantieboerderij-zedelgemvakantieboerderij-zedelgemvakantieboerderij-zedelgemvakantieboerderij-zedelgem
Favoriet 
 

v.a. 2.023

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Zedelgem in Zedelgem

Kom genieten van het simpele boeren leven bij Sam en Els. Voer samen de boerderijdieren, maak een ponyritje, ga bootje varen of ga boeren golfen. Haal lekkere producten uit het boerderijwinkeltje en ontspan bij je eigen tenthuisje.

Op de boerderij is áltijd iets te beleven. Van avontuur tot ontspanning, van tientallen dieren tot aan de mooiste natuur en van ontspannen voor het Tenthuisje tot aan de boer helpen in de stal. Een groepsweekend op de boerderij is het gezelligste uitje voor iedereen. En schermpjes? Laat die maar thuis. iPads, mobieltjes en TV's die kennen we niet op de boerderij. En we beloven dat jullie én de kids die geen seconde zullen missen. 

Tijdens jullie verblijf geeft de boer of boerin een tour over de boerderij. Zo leer je nog eens wat! Bovendien ga je zelf de lekkerste pizza's bakken in de authentieke houtoven en sluit je de avond af met een gezellig kampvuur.

In het Vlaamse Zedelgem vind je de boerderij van Sam en Els waar onder andere veel koeien wonen, maar ook landbouwgewassen worden verbouwd. De boerderij heeft 6 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 30 personen. Het gezelligste weekend met vrienden, familie en kennissen. Ontdek het boerenleven, help de boer op het platteland en maak écht tijd voor elkaar.

Alle Tenthuisjes op de boerderij zijn exclusief voor jullie. In elk Tenthuisje kan je met 5 personen slapen. De prijs voor het weekend is t/m 25 personen, inclusief pizza-avond. Bij elke boeking zijn standaard 5 Tenthuisjes inbegrepen. Kom je met meer dan 25 personen of wil je meer Tenthuisjes reserveren? Boek dan in de volgende stap een extra Tenthuisje bij voor € 350. De prijs per extra Tenthuisje is inclusief pizza-avond. Tijdens één van de avonden in het weekend bakken jullie zelf de lekkerste pizza's in een échte authentieke houtoven. Verzamel samen rond de oven en creëer toppings die je in de gemiddelde pizzeria niet snel tegenkomt. De boer helpt jullie met bakken.

Klaar met eten? Sluit de avond af met een drankje bij het kampvuur, onder een prachtige sterrenhemel op de boerderij.

Help boer Sam met het voeren van de dieren, maak een ritje op pony Billie, ontdek het Pierlapad of het maisdoolhof. Ga spelen in de speelschuur of duik de knuffelschuur in. Kook met heerlijk verse producten uit de boerderijwinkel en ontspan met een kaartspelletje. Ga naar de stad Brugge, het strand of het bos. Pak de fiets, ga langs bij het Kasteel van Loppem of ga naar het subtropisch Zwemparadijs Lago Sint Andries. 

Jullie slapen in Tenthuisjes. Ruime tenten van 45m2+ met een stapelbed, bedstee en tweepersoonsbed. Comfortabele matrassen en altijd een eigen douche. Elektriciteit? Dat kennen we niet. Je kookt op houtvuur en verlicht het Tenthuisje met olielampen en kaarsen. Op en top gezelligheid, zoals we dat 'vroeger' hadden.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.227,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.277,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.277,-   Boek

Bekijk alle vrije data