Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieappartementen Westende - 6 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand

Westende, België

 

6-persoons-appartement-op-unieke-locatie-vlak-bij-strand6-persoons-appartement-op-unieke-locatie-vlak-bij-strand6-persoons-appartement-op-unieke-locatie-vlak-bij-strand6-persoons-appartement-op-unieke-locatie-vlak-bij-strand6-persoons-appartement-op-unieke-locatie-vlak-bij-strand
Favoriet 
     

    v.a. 288

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantieappartementen Westende - 6 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand in Westende

    Dit zes persoons appartement ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op sportief gebied ook heerlijk fietsen in het achterland over een van de vele uitgestippelde fietsroutes. Jong en oud kan er zich ontspannen. Bovendien ligt Westende op de ideale als je ook bruisende steden zoals Oostende, Nieuwpoort, Brugge of Gent. Voor de kinderen is attractiepark Plopsaland een must. Op deze manier beleven de kinderen hier ook eindeloos plezier.

    Deze appartementen liggen op de tweede verdieping. Allen hebben een modern ingerichte woonkamer met televisie en een heerlijk ruim balkon of terras. De open keuken is volledig uitgerust met onder andere een koelkast, een vierpitskookplaat, een waterkoker en een koffiezetapparaat. De badkamer heeft een bad, douche, wastafel en toilet. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaap hoek met een stapelbed. In de woonkamer staat een comfortabele tweepersoons slaapbank. U kunt een parkeerplaats bijboeken tegen betaling.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser