Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Westende

België

 

8 pers.
Vakantiehuis Westende

Een perfecte mix tussen smullen, bewegen, ontspannen en op avontuur gaan. Zo ziet een vakantie er in Westende uit, een gezellige en kindvriendelijke badplaats tussen Middelkerke en Lombardsijde!Je tenen in het zand en de warme zonnestralen op je huid..

Westende

6 pers.
Comfort Lodge | 6 personen (50 m²) - Honden toegelaten

Een comfortabel verblijf aan de kust samen met je trouwe viervoeter!Comfortabel, luxueus vakantieverblijfVolledig uitgerust (incl. boxspring en bedlinnen, combimicrogolf, waterkoker, standaard koffiezetmachine en Nespresso-machine (Original cups), do..

Westende

4 pers.
Comfort Lodge | 4 personen (32 m²)

Een heerlijk luxueus verblijf met het hele gezin!Comfortabel, luxueus vakantieverblijfVolledig uitgerust (incl. boxspring (2 aparte bedden en bedlinnen, combimicrogolf, waterkoker, standaard koffiezetmachine en Nespresso-machine (Original cups), douc..

Westende

6 pers.
Comfort Lodge | 6 personen (50 m²)

Héérlijk thuiskomen na een lange strandwandeling of fietstocht met de hele familie!Comfortabel, luxueus vakantieverblijfVolledig uitgerust (incl. boxspring en bedlinnen, combimicrogolf, waterkoker, standaard koffiezetmachine en Nespresso-machine (O..

Westende

2 pers.
Comfort Lodge | 2 personen (27 m²)

Héérlijk ontspannen met z'n tweeën aan zee in de Comfort Lodge!Comfortabele, luxueuze studioVolledig uitgerust (incl. boxspring en bedlinnen, combimicrogolf, waterkoker, standaard koffiezetmachine en Nespresso-machine (Original cups) , inloopdouch..

Westende

BestCamp Strand Westende

4-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij BestCamp Strand WestendeCombineer je strandvakantie op camping Strand Westende in Westende met een bezoek aan de historische stad Brugge. Plopsaland ligt op circa 20 km van de camping en is een avontuur voo..

Westende

  West Bay

  4-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij West BayMet het gezin naar de kust? Dit hotel heeft alles voor jou en de kinderen. Lekker spelen in de speelzone of een plons nemen in het 35 meter lange zwembad hier vermaken ze zich de hele dag. Wil je ee..

  Westende

   Kompas Camping Westende

   Kompas Camping Westende, Westende (West-Vlaanderen) Bassevillestraat 141 B-8434   Westende België Kompas Camping Westende ligt in Westende en beschikt over 25 accommodaties. Kompas Camping Westende wordt beoordeeld met een: 8.1 en heeft een vana..

   Westende

    4 pers.
    Kustpark Strand Westende - Mooi 4 persoons chalet op een camping aan de Belgische Kust

    Deze mooie vierpersoons stacaravans staan op Kustpark Strand Westende.Deze prachtige camping in Westende ligt op 1000 meter van het strand.Combineer een strandvakantie met een bezoek aan de oude stad Brugge en de attractieparken Plopsaland en Bellewa..

    Westende

     6 pers.
     Kustpark Strand Westende - Mooi 6 persoons chalet op een camping aan de Belgische Kust

     Deze mooie zespersoons stacaravans staan op Kustpark Strand Westende.Deze prachtige camping in Westende ligt op 1000 meter van het strand.Combineer een strandvakantie met een bezoek aan de oude stad Brugge en de attractieparken Plopsaland en Bellewae..

     Westende

      7 pers.
      Vakantieappartementen Westende - 7 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand

      Dit mooie zevenpersoons appartement ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op sportief gebied ook heerlijk fie..

      Westende

       5 pers.
       Vakantieappartementen Westende - 5 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand

       Dit vijf persoons appartement (twee volwassenen, drie kinderen) ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op spor..

       Westende

        2 pers.
        Vakantieappartementen Westende - 2 persoons appartement MiVa op unieke locatie vlak bij strand

        Dit tweepersoons appartement (geschikt voor mindervaliden) ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op sportief ..

        Westende

         4 pers.
         Vakantieappartementen Westende - 4 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand

         Dit vier persoons appartement ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op sportief gebied ook heerlijk fietsen i..

         Westende

          7 pers.
          Vakantieappartementen Westende - 7 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand

          Dit zeven persoons appartement ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op sportief gebied ook heerlijk fietsen ..

          Westende

           Holiday Suites Westende

           5 dagen - Westende - 374.00 p.acco - 24% korting..

           Westende

            6 pers.
            Kustpark Strand Westende - Mooi 6 persoons chalet op een camping aan de Belgische Kust

            Deze mooie zespersoons stacaravans staan op Kustpark Strand Westende.Deze prachtige camping in Westende ligt op 1000 meter van het strand.Combineer een strandvakantie met een bezoek aan de oude stad Brugge en de attractieparken Plopsaland en Bellewae..

            Westende

             5 pers.
             Vakantieappartementen Westende - Mooi 5 persoons appartement op unieke locatie vlak bij strand

             Dit vijf persoons appartement (twee volwassenen en drie kinderen) ligt op een ideale locatie vlakbij het strand van Westende. Westende is een gezellige, familiale badplaats met een gezellig centrum. Buiten de vele watersportmogelijkheden kunt u op sp..

             Westende

              

             Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen             Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
             Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

             Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.