Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holiday Suites Jabbeke - 4 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

Jabbeke, België

 

4-persoons-appartement-vlakbij-brugge-en-oostende4-persoons-appartement-vlakbij-brugge-en-oostende4-persoons-appartement-vlakbij-brugge-en-oostende4-persoons-appartement-vlakbij-brugge-en-oostende4-persoons-appartement-vlakbij-brugge-en-oostende
Favoriet 
     

    v.a. 320

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holiday Suites Jabbeke - 4 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende in Jabbeke

    Comfortabel vierpersoons appartement in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast het recreatiemeer. Deze tweepersoons vakantiestudio's zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. De ligging van de vakantiewoningen maakt het een perfecte uitvalsbasis om het beste van West-Vlaanderen te ontdekken. Voor een dagje shoppen of cultuur snuiven kunt u terecht in het historische Brugge, dat op 15 minuten rijden ligt.

    Dit appartement ligt op de begane grond of de eerste etage. Er is een gezellige woonkamer met eet- en zithoek met flatscreen TV.De open keuken heeft onder andere een koelkast, combi-magnetron, vierpits kookplaat, waterkoker, filter koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen en eetservies. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en WC. Via de tuindeuren in de woonkamer heeft u toegang tot het balkon of het terras.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)