Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Jabbeke

België

 

  Holiday Suites Jabbeke

  7x overnachtenincl. bedlinnenincl. eindschoonmaakgratis service kitgratis WiFiHoliday Suites Jabbeke staat garant voor een heerlijke vakantie vol met waterplezier aan het recreatiepark 'Klein Strand' in West-Vlaanderen. De grote zwemvijver met waterg..

  Jabbeke

   Holiday Suites Jabbeke

   4x overnachtenincl. bedlinnenincl. eindschoonmaakgratis service kitgratis WiFiHoliday Suites Jabbeke staat garant voor een heerlijke vakantie vol met waterplezier aan het recreatiepark 'Klein Strand' in West-Vlaanderen. De grote zwemvijver met waterg..

   Jabbeke

    Holiday Suites Jabbeke

    2x overnachtenincl. bedlinnenincl. eindschoonmaakgratis service kitgratis WiFiHoliday Suites Jabbeke staat garant voor een heerlijke vakantie vol met waterplezier aan het recreatiepark 'Klein Strand' in West-Vlaanderen. De grote zwemvijver met waterg..

    Jabbeke

     Holiday Suites Jabbeke

     3x overnachtenincl. bedlinnenincl. eindschoonmaakgratis service kitgratis WiFiHoliday Suites Jabbeke staat garant voor een heerlijke vakantie vol met waterplezier aan het recreatiepark 'Klein Strand' in West-Vlaanderen. De grote zwemvijver met waterg..

     Jabbeke

      Holiday Suites Klein Strand - Jabbeke

      Holiday Suites Klein Strand - Jabbeke, Jabbeke (West-Vlaanderen) Varsenareweg 29 8490   Jabbeke België Holiday Suites Klein Strand - Jabbeke ligt in Jabbeke en beschikt over 24 accommodaties. Holiday Suites Klein Strand - Jabbeke wordt beoordeel..

      Jabbeke

       Recreatiepark Klein Strand

       Recreatiepark Klein Strand, Jabbeke (West-Vlaanderen) Varsenareweg 29 B-8490   Jabbeke België Recreatiepark Klein Strand ligt in Jabbeke en beschikt over 30 accommodaties. Recreatiepark Klein Strand wordt beoordeeld met een: 7.0 en heeft een van..

       Jabbeke

        2 pers.
        Holiday Suites Jabbeke - Mooi 2 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

        Tweepersoons appartement in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast het recreatiemeer. Deze tweepersoons vakantiestudio's zijn ook toegankelijk voor mindervali..

        Jabbeke

         4 pers.
         Holiday Suites Jabbeke - 4 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

         Vierpersoons appartement in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast het recreatiemeer. Deze tweepersoons vakantiestudio's zijn ook toegankelijk voor mindervali..

         Jabbeke

          4 pers.
          Holiday Suites Jabbeke - 4 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

          Comfortabel vierpersoons appartement in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast het recreatiemeer. Deze tweepersoons vakantiestudio's zijn ook toegankelijk voo..

          Jabbeke

           5 pers.
           Holiday Suites Jabbeke - 5 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

           Vijfpersoons appartement (geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen) in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast het recreatiemeer. Deze tweepersoons vaka..

           Jabbeke

            5 pers.
            Holiday Suites Jabbeke - Gezellig 5 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

            Dit comfortabele vijfpersoons appartement is geschikt voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen. Het appartement is gesitueerd in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Str..

            Jabbeke

             6 pers.
             Holiday Suites Jabbeke - 6 persoons appartement vlakbij Brugge en Oostende

             Zespersoons appartement in een appartementencomplex van Holiday Suites vlakbij Brugge. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast het recreatiemeer. Het complex ligt op het mooie recreatiepark 'Klein Strand', vlak naast he..

             Jabbeke

             Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen             Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
             Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

             Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.