Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Ferme du Couchant

Beauraing, België

 

la-ferme-du-couchantla-ferme-du-couchantla-ferme-du-couchantla-ferme-du-couchantla-ferme-du-couchantla-ferme-du-couchantla-ferme-du-couchant
Favoriet 
 

v.a. 334

  • Beoordeeld met een 8,5
  • 3 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

La Ferme du Couchant in Beauraing

Ontdek dit typische streekhuis met vakwerkelementen, vermoedelijk gebouwd rond 1820. Kom genieten van authenticiteit en charme in een groene omgeving en ervaar de rust en stilte van de groene Ardennen. In 2012 zijn de grondige renovatiewerken afgerond. Dankzij de overwogen keuzes en smaak van de eigenaren, vindt u in de vakantiewoning de perfecte combinatie tussen behoud van originele structuren en een hedendaagse inrichting. Daardoor voldoet de woning zeker aan de normen en verwachtingen van deze tijd. Aan de achterkant van dit lange gebouw, dat oorspronkelijk een boerderij was, loop een riviertje en kunt u genieten van de zuidgerichte tuin. Privacy is gegarandeerd door de groene beplanting in de tuin en aan de overkant van de rivier. Bovendien ligt het huis in het hart van een minuscuul gehuchtje, dat een lange geschiedenis kent. Het oude kasteel dat het zicht domineert, dateert van de Middeleeuwen: u waant zich zo terug in die tijd. Het vakantiehuis ligt temidden van beschermd natuurgebied, vol bewegwijzerde paden, historische locaties en opmerkelijke landschappen. Over het kleine straatje dat voor de voordeur ligt, komt bijna geen verkeer. Het weggetje brengt u zo langs velden en bossen in Beauraing of tot bij het schitterende kasteel van Lavaux Sainte Anne.

Streekhuis met vakwerkelementen vol authenticiteit in een groene omgeving
  • Vaatwasser
  • Magnetron
Beschikbaarheid Prijs
Van 21-02-2020 t/m 28-02-2020 334,- Boek
Van 28-02-2020 t/m 06-03-2020 334,- Boek
Van 06-03-2020 t/m 13-03-2020 334,- Boek
Van 13-03-2020 t/m 20-03-2020 334,- Boek
Van 20-03-2020 t/m 27-03-2020 334,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in België

16 pers.
La Ferme de Behoute

Deze luxe vierkantshoeve ligt midden in de ongerepte natuur op 4 kilometer afstand van de vallei van Molignée en op 7 kilometer afstand van Mettet. De vierkantshoeve, die wordt omringd door akkers en weilanden, is sfeervol ingericht en van alle gema..

Mettet

8 pers.
Les Eaux

Deze zeer mooie vakantievilla ligt aan de rand van het leuke dorp Malmédy in de Ardennen. Door het prachtige overdekte zwembad, de sauna en de jacuzzi is deze woning uitstekend geschikt voor alle seizoenen. In de winter zit u heerlijk warm bij het z..

Malmedy

24 pers.
Rond Chene

Deze prachtige luxe vakantievilla ligt aan de rand van Vielsalm en heeft een adembenemend uitzicht over de heuvels van de Ardennen. Er zijn veel ruime kamers en daarmee is deze plek perfect voor grote groepen. De villa is geheel gerenoveerd en van al..

Vielsalm

14 pers.
Chalet de la Source

Chalet de la Source is een mooi, geheel gerenoveerd chalet in een vallei niet ver van het dorp Thirimont. Dit chalet wordt omringd door 85.000 m2 terrein op het zuiden met bossen, een rivier en een natuurreservaat. Het zeer sfeervolle vakantiehuis is..

Waimes