Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiewoning in Ambly (Nassogne)

Ambly, België

 

vakantiewoning-in-ambly-nassognevakantiewoning-in-ambly-nassognevakantiewoning-in-ambly-nassognevakantiewoning-in-ambly-nassognevakantiewoning-in-ambly-nassogne
Favoriet 
 

v.a. 635

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiewoning in Ambly (Nassogne) in Ambly

Sfeervolle vakantiewoning in het hart van de Ardennen. Ontdek het bosrijke gebied met een diverse flora en fauna. Geschikt voor 20 personen.

In het hart van de Ardennen in het kleine schilderachtige dorp Ambly ligt deze eenvoudige vakantiewoning. Het dorp ligt op de rand van de Famenne en de Ardennen en biedt door het heuvelachtige reliëf schitterende panorama's. Ambly ligt in Nassogne en beschikt over enkele mooie huizen in vakwerkbouw en talrijke mooi gerestaureerde boerderijen in landsteen uit het begin van de 19e eeuw. Ambly is ook wel bekend om de Brouwerij La Saint-Monon, waar heerlijke streekbieren worden gebrouwd. Vanuit de vakantiewoning kun je verschillende uitstapjes maken of gewoon heerlijk ontspannen in of bij de woning. Geschikt voor 20 personen. 

Groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness 🏡

De accommodatie beschikt over een ruime woonkamer met voldoende zitgelegenheid, TV, houtkachel en een eetkamer. De keuken is voorzien van alle faciliteiten zoals een elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast, diepvriezer en afwasmachine. De benedenverdieping beschikt ook over een afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping zijn de eerste twee slaapkamers plus een badkamer met een douche-stoombad. Voor ultieme ontspanning is in de badkamer ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna en whirlpool (tegen betaling). Tevens is er op de eerste verdieping een toilet en een speelkamer. Op de verdieping daarboven zijn de overige 4 slaapkamers te vinden en nog een badkamer met toilet en douche. Ook kan hier gebruikt maken van de wasmachine en de droger. In de tuin kun je gezellig samenzijn en gebruik maken van het meubilair en een BBQ. 

Geniet van de rust en onderneem samen leuke activiteiten 🤩

Niks moet, alles mag! Vanuit de vakantiewoning kun je leuke activiteiten ondernemen. Tijdens een vakantie in de Ardennen moet je eigenlijk écht een bezoek brengen aan een ambachtelijke brouwerij. In Ambly zelf is Brouwerij Saint-Monon, je kunt hier een rondleiding krijgen en alles zien en horen over het brouwproces, en natuurlijk ook proeven. Op 15 minuten rijden ligt de Grot van Han, in het hart van het eerste UNESCO Global Geopark van België. Een unieke belevenis en de kans om onvergetelijke schatten van de natuur te ontdekken. Laat je betoveren door de magie van de grot en doorkruis immense zalen, galerijen, geheimen gangen die rijkelijk versierd zijn met ongeziene druipstenen. Zo'n 110 meter onder de grond is de immense Wapenzaal, hier kun je wegdromen bij een indrukwekkend ondergronds klank- en lichtspektakel. Een leuke activiteit voor jong en oud! Op 10 minuten rijden van de accommodatie ligt het kasteel van Rochefort welke al sinds het midden van de jaren '80 een toeristische en archeologische site is. Een gedeelte van de voorwerpen die op het terrein werden teruggevonden zijn te bezichtigen in het museum van het kasteel. Nog een unieke ervaring is een bezoek aan het Euro Space Center, op ca. 25 minuten rijden. Ga mee op een onvergetelijk familie-avontuur, beleef de ervaring van astronautentraining en verander je blik op het universum. Daarnaast zijn er natuurlijk mooie fiets- en wandeltochten te maken in het schitterende bosrijke gebied.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 989,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 869,-   Boek

Bekijk alle vrije data