Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Marina Place

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

marina-placemarina-placemarina-placemarina-placemarina-place
Favoriet 
     

    v.a. 823

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Marina Place in Chiclana de la Frontera

    Welkom in dit charmante appartement met privéterras en gedeelde tuinen en zwembaden, waar maximaal 6 gasten kunnen genieten van een fantastische vakantie dicht bij het strand in Chiclana de la Frontera.
    De urbanisatie heeft zeer goed onderhouden tuinen met 4 gedeelde zwembaden -twee voor volwassenen en 2 voor de kleintjes in huis-, waar u kunt afkoelen als u terugkomt van het strand, of uw handdoek uitspreidt en geniet van de stralen van de zon. zon aan de kust van Cádiz. Eenmaal in het appartement vindt u een ruim terras waar u kunt zitten en genieten van uw maaltijd, of misschien een drankje bij zonsondergang in de chill-out ruimte.







    Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw zonder lift en biedt een ruimte die licht en rust uitstraalt. De woon-eetkamer is voorzien van Smart TV, airconditioning en een eettafel voor 6 personen. De keuken heeft een keramische kookplaat en alles wat u nodig heeft om tijdens uw vakantie te koken. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De 6 gasten hebben 3 slaapkamers om uit te rusten, allemaal met tweepersoonsbedden. De airconditioning in de gang zorgt ervoor dat de nachten niet zo warm zijn. Daarnaast beschikt u over 2 badkamers, één met douche en de andere met ligbad. Ten slotte kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel als u met uw baby reist.



    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor