Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Royal Hideaway Corales Suites

La Caleta, Spanje

 

hotel-royal-hideaway-corales-suiteshotel-royal-hideaway-corales-suiteshotel-royal-hideaway-corales-suiteshotel-royal-hideaway-corales-suiteshotel-royal-hideaway-corales-suites
Favoriet 
 

v.a. 1.461

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Royal Hideaway Corales Suites in La Caleta

Hotel Royal Hideaway Corales Suites is een ontzettend luxe Excellent hotel, vrijwel direct aan het strand gelegen. Er zijn vele luxe faciliteiten zodat het je hier werkelijk aan niets zal ontbreken. Met maar liefst 5 restaurants, op en top luxe verwennerij én een designvolle omgeving is dit verblijven op high-end niveau!
 
De riante, modern gedecoreerde suites zijn werkelijk perfect. Het is bijna zonde om 's avonds te gaan slapen, zo mooi zijn ze! Ook het eten is tot in de puntjes verzorgd in dit hotel. In Restaurant Olivia Mediterranean market staat iedere dag weer een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Wil je je smaakpapillen nog eens extra verwennen, tijdens de lunch of het diner, ga dan naar à-la-carterestaurant The Starfish Atlantic Grill en geniet van smakelijke vis- en vleesgerechten. Voor de trek tussendoor is er een snackbar en liefhebbers zullen erg blij zijn met de Italiaanse ijssalon en à-la-carterestaurants Il Bocconcino by Royal Hideaway (modern) en La Trattoria by Il Bocconcino (traditioneel), waar heerlijke gerechten geserveerd worden tijdens het diner.

In de perfect onderhouden tuin ligt een mooi zwembad, omgeven door heerlijke ligbedden. Dommel lekker weg in de zon en neem af en toe een verkoelende duik. Ook kun je meedoen met diverse sporten en spellen. Wil je echt even helemaal niets, breng dan een bezoekje aan de spa. De sauna en het Turks stoombad zorgen voor totale ontspanning. Net als de eindeloze lijst massages en schoonheidbehandelingen...

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm