Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel San Roque

Garachico, Spanje

 

hotel-san-roque
Favoriet 
 

v.a. 1.080

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel San Roque in Garachico



Langzaam rijd ik het dorpje Garachico binnen. Om me heen zie ik gekleurde gebouwen en in de verte een hoge, witte kerk die er bovenuit steekt. Ik vervolg mijn route over hobbelige weggetjes. Niet veel later zie ik een groot, rood gebouw. Ik besluit mijn auto te parkeren en een kijkje te nemen.

Wanneer ik binnenstap, merk ik al gauw dat dit gebouw vanbinnen vol verrassingen zit. Muren zijn voorzien van opvallende, maar toch rustgevende kleuren. Turquoise, terracotta, okergeel… Ik kijk verwonderd om me heen wanneer ik word aangesproken door een vriendelijke vrouw. Ze stelt zich voor als de eigenaresse Laly en glundert. “In dit hotel staat relaxen centraal. Mijn doel? Dat mijn gasten in elke ruimte tot rust kunnen komen. Het zwembad op de binnenplaats is uitgegraven met vulkaanlava, wat een lokaal tintje geeft.” Trots en enthousiasme stralen van zijn gezicht. “Ik blijf graag een paar nachten logeren!” zeg ik hem dan.

Mijn spullen leg ik op het bed van mijn okergele kamer. Ik besluit om het dorp Garachico nog even wat beter te verkennen. Al snel wandel ik op de ruige kuststrook van Tenerife af. Water klettert wild tegen de rotsen aan. Terwijl ik even op een van de rotsen kruip, besluit ik vanavond mee te eten bij Laly. Als ik de eigenaresse mag geloven, wachten er heerlijke lokale lekkernijen op me. Mijn maag begint te knorren. Ik kan niet wachten…
  • Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer: gratis; bij de receptie: gratis);eetgelegenheden: restaurant (aantal 1); snackbar (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;sauna (gratis);yoga;massage (tegen betaling);handdoekenservice (gratis);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 7 meter; breedte: 8 meter; diepte tussen 1;4 en 2;0 meter)(zoet water; verwarmd verwarmd van zaterdag 1 januari 2022 t/m zondag 31 december 2023; ligstoelen; parasol);schoonmaak kamer 7 keer per week;wi-fi op de kamer: gratis,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 20;totaal aantal verdiepingen: 2;totaal aantal gebouwen: 1;klasse;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer: gratis; bij de receptie: gratis);accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden; niet in algemene ruimtes);wi-fi op de kamer: gratis,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1); snackbar (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1,Pools:handdoekenservice (gratis);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 7 meter; breedte: 8 meter; diepte tussen 1;4 en 2;0 meter)(zoet water; verwarmd verwarmd van zaterdag 1 januari 2022 t/m zondag 31 december 2023; ligstoelen; parasol),Wellness:sauna (gratis);yoga;massage (tegen betaling)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-08-2024 1.080,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm