Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Garachico

Spanje

 

Hotel San Roque

Langzaam rijd ik het dorpje Garachico binnen. Om me heen zie ik gekleurde gebouwen en in de verte een hoge, witte kerk die er bovenuit steekt. Ik vervolg mijn route over hobbelige weggetjes. Niet veel later zie ik een groot, rood gebouw. Ik besluit m..

Garachico

Boutique San Roque

Verblijven in een aangename accommodatie in Garachico? Hotel Boutique San Roque is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6 reizigers beoordelen Hotel Boutique San Roque gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[..

Garachico

LIVVO La Quinta Roja

Verblijven in een aangename accommodatie in Garachico? Hotel LIVVO La Quinta Roja is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 77 reizigers beoordelen Hotel LIVVO La Quinta Roja gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de ..

Garachico

Hotel Livvo La Quinta Roja

Iedereen op Tenerife kende de Markies van "La Quinta Roja". Niet alleen was hij geliefd vanwege zijn liefdadigheid, hij stond met name bekend om zijn goed gevoel voor stijl, schoonheid en comfort. En dat allemaal vijfhonderd jaar geleden. Inmiddels i..

Garachico

Garahotel

Het groenblauwe water van de natuurlijke zwembaden in het stadje Garachico trekt mijn aandacht wanneer ik er langs loop. Ik twijfel: zal ik een duik nemen? Het water klettert wild tegen de bruine rotsen aan. Ik staar voor me uit. Ineens staat er een ..

Garachico

Gara

Verblijven in een aangename accommodatie in Garachico? Hotel Gara is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gara, voor meer informatie! Ben jij toe a..

Garachico

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.