Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Blanca

Cala Ferrera, Spanje

 

villa-blancavilla-blancavilla-blancavilla-blancavilla-blanca
Favoriet 
     

    v.a. 3.303

    • Max. 12 personen
    • 7 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Blanca in Cala Ferrera

    Welkom in deze fantastische villa in Cala Ferrera die 12 gasten verwelkomt.

    De buitenkant van de villa is fantastisch om te genieten van de zon en het mediterrane klimaat door af te koelen in het privé chloorzwembad van 9 x 5m en een diepte tussen 1,10 en 1,90m of door te zonnebaden en te ontspannen op een van de ligstoelen. Je kunt ook met je gezelschap eten of drinken op de veranda op de begane grond. Op de eerste verdieping is er ook een klein balkon waar je van het uitzicht kunt genieten of iets kunt drinken. Houd er rekening mee dat er buren in de buurt zijn en dat de privacy gedeeltelijk is.

    Deze villa is verdeeld over twee verdiepingen met onafhankelijke ingangen, daarom is het perfect voor u om te genieten van een vakantie met uw familie of vrienden zonder enkele momenten van privacy en rust op te geven. Beide hebben een woonkamer uitgerust met AC en Smart TV en een open inductiekookplaat met alles wat je nodig hebt om je favoriete recepten te koken. Als het tijd is om te slapen, zijn er 7 slaapkamers, op de begane grond met AC en op de bovenverdieping met een ventilator, zodat de warme nachten je niet beletten om wat welverdiende rust te krijgen. Op de begane grond zijn er drie slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, waarvan er twee een eigen badkamer hebben met respectievelijk een douche en een bad. De vierde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche.
    Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, twee met twee eenpersoonsbedden en een derde met een tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer met douche. Een badkamer met douche maakt elke verdieping compleet. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel leveren.
    Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank in het huis.
    De boiler wordt gevoed door zonnepanelen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm