Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cala San Miguel The Club by Barcelo - voorheen Siau Ibiza - adults only

San Miguel, Spanje

 

cala-san-miguel-the-club-by-barcelo-voorheen-siau-ibiza-adults-onlycala-san-miguel-the-club-by-barcelo-voorheen-siau-ibiza-adults-onlycala-san-miguel-the-club-by-barcelo-voorheen-siau-ibiza-adults-onlycala-san-miguel-the-club-by-barcelo-voorheen-siau-ibiza-adults-onlycala-san-miguel-the-club-by-barcelo-voorheen-siau-ibiza-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 1.160

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cala San Miguel The Club by Barcelo - voorheen Siau Ibiza - adults only in San Miguel

Cala San Miguel The Club by Barcelo is een zeer Excellent luxe adres voor een heerlijke vakantie op het mooie Ibiza. Als je hier aankomt voel je direct de relaxte sfeer die voor dit eiland zo typerend is: hier kun je echt even bijkomen van het drukke thuisleven. Je bevindt je ook nog eens op slechts een klein stukje wandelen van de schitterende baai van San Miguel. Vanaf het terras bij het zwembad zie je het strand al liggen... een prachtig gezicht.

In de perfect onderhouden tuin vol wuivende palmbomen en hippe parasols vind je twee zwembaden voor een frisse duik. De hele dag kun je hier lekker in alle rust soezen in de zon met een fleurige cocktail in je hand. Geniet ook van een lange mediterrane lunch bij de charmante Sargantana pool club. Of kies je liever een smakelijk snack uit bij de Food truck? Misschien laat je je wel liever verrassen door creatieve sushi van de koks in de Lachimo sushi bar. Waar je ook voor kiest, in het hele hotel is het eten echt tot in de puntjes verzorgd.

De rijk gedecoreerde kamers zijn werkelijk een lust voor het oog. Het is iedere keer weer erg fijn om hier in slaap te vallen, of om thuis te komen na een dag zon, zee en strand. Toe aan extra ontspanning? Siau Ibiza verzorgt professionele yoga sessies en er ligt een eindeloze lijst massages en schoonheidsbehandelingen klaar in het wellnesscenter om uit te kiezen. Zo kom je straks helemaal uitgerust weer terug van deze fantastische vakantie.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm