Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Las Terrazas De Abama

Guía de Isora, Spanje

 

las-terrazas-de-abamalas-terrazas-de-abamalas-terrazas-de-abamalas-terrazas-de-abamalas-terrazas-de-abama
Favoriet 
 

v.a. 893

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Las Terrazas De Abama in Guía de Isora

Las Terrazas De Abama is de ideale plek als je opzoek ben naar ontspanning in exclusieve en luxe suites. Dit vakantieadres heeft een rustige ligging en bevindt zich aan de zuidwestkust van Tenerife, in de buurt van Guía de Isora. Laat je verassen door de schoonheid van dit plekje dat omringd is door weelderige tuinen en mooie palmbomen. Je kunt kiezen voor actie en sport of gewoon jezelf meeslepen door de rust van de omgeving en heerlijk genieten van de zon. Neem een verfrissende duik in het zwembad of sla je slag op de golfbaan. In 2020 heeft het resort meerdere titels gewonnen, waarvan onder andere de titels 'Spain's Leading Resort' en 'Best Luxury Hotel in Spain'.

De luxe suites zijn volledig onderhouden en hebben allen een eigen terras met een spectaculair uitzicht over de subtropische tuinen of de Atlantische Oceaan. Wie toe is aan een heerlijk Spaans gerecht, kan terecht in Restaurant Melvin. De bekende chef-kok bereid heerlijke lokale gerechten die je zeker niet mag missen. Je bent van harte welkom in een exclusieve wereld van Canarische luxe.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils