Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas Alondra

El Mojon, Spanje

 

villas-alondra
Favoriet 
 

v.a. 1.297

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villas Alondra in El Mojon



Een Balinees paradijsje, gewoon onder de Spaanse zon? Ik kon mijn oren bijna niet geloven. Dat moest ik met mijn eigen ogen zien! Op Lanzarote, achter een grote houten deur, ligt Villas Alondra al op mij te wachten. Door de prachtige, groene tuin met een zwembad en in stijl ingerichte villa's en suites waan ik me meteen op een Indonesisch eiland. Op minder dan 5 uur vliegafstand van huis!

Vanochtend werd ik wakker toen de zon net op begon te komen. De geur van vers gemaakte koffie kwam me al tegemoet. Hmm, een Spaans kopje koffie, daar had ik wel zin in. Ik gooide mijn deken van me af, stapte uit bed en liep de geur tegemoet. Toen ik bij het zwembad aankwam zag ik al diverse gasten in het ochtendzonnetje genieten van hun ontbijt. Pablo, een van de eigenaren, kwam meteen met een versgezet kopje koffie en een bakje fruit aangesneld. Daar zit ik nu.. Genietend van de rust.

Terwijl ik mijn vork in een stukje meloen prik, neem ik de omgeving nog eens goed in me op. De mooi aangelegde tuin met palmbomen en kleurige bloemen en dan dat zwembad! In de hoek van de tuin zie ik een jacuzzi omringd door grote, comfortabele ligbedden. Dat lijkt mij een prima plekje om de dag door te brengen. Ik zie mezelf al wegdromen op een van de bedden over hoe ik hier de komende week van alle luxe ga genieten. Ik kan er wel aan wennen, het Balinees-Spaanse leven..
  • GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 09:00 tot 19:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;kamers voor mindervaliden aanwezig;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;dekbedden;douchemogelijkheid bij vertrek;bagagerie;schoonmaak kamer 5 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Optional:verwarming: circa 240;00 € per week (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Wellness:jacuzzi (tegen betaling);fitnessruimte; geopend: maandag t/m zondag van 09:00 tot 21:00 uur; (gratis);massage (tegen betaling),Kids:babybedje,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 5 meter; breedte: 3 meter)(zoet water; verwarmd; ligstoelen; parasol),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;eetgelegenheden: restaurant;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;dekbedden;jacuzzi (tegen betaling);fitnessruimte; geopend: maandag t/m zondag van 09:00 tot 21:00 uur; (gratis);massage (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek;bagagerie;babybedje;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 5 meter; breedte: 3 meter)(zoet water; verwarmd; ligstoelen; parasol);schoonmaak kamer 5 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-11-2024 1.297,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm