Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Barceló Sevilla Renacimiento

Sevilla, Spanje

 

hotel-barcelo-sevilla-renacimiento
Favoriet 
 

v.a. 366

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Barceló Sevilla Renacimiento in Sevilla

Op korte afstand van Sevilla centrum vind je Hotel Barceló Sevilla Renacimiento. Door de verschillende bushaltes op korte afstand van Isla de Cartuja reis je gemakkelijk en snel met het openbaar vervoer door de stad. Hoogtepunten als De Giralda, het Alcázar en de kathedraal van Sevilla liggen op korte afstand van het hotel, ideaal! Het moderne hotel is ruim opgezet en beschikt over vele faciliteiten die zorgen voor ontspanning tijdens jouw stedentrip Sevilla. Geniet van april tot oktober in de twee buitenzwembaden of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad. De verschillende bars en restaurants zorgen ervoor dat je ook op het gebied van gastronomie niets te kort komt. De sportliefhebbers kunnen hun dag beginnen of eindigen in de fitness. De elegante, moderne kamers beschikken over een eigentijdse inrichting en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Op korte afstand van Sevilla centrum vind je Hotel Barceló Sevilla Renacimiento. Door de verschillende bushaltes op korte afstand van Isla de Cartuja reis je gemakkelijk en snel met het openbaar vervoer door de stad. Hoogtepunten als De Giralda, het Alcázar en de kathedraal van Sevilla liggen op korte afstand van het hotel, ideaal!

Het moderne hotel is ruim opgezet en beschikt over vele faciliteiten die zorgen voor ontspanning tijdens jouw stedentrip Sevilla. Geniet van april tot oktober in de twee buitenzwembaden of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad. De verschillende bars en restaurants zorgen ervoor dat je ook op het gebied van gastronomie niets te kort komt. De sportliefhebbers kunnen hun dag beginnen of eindigen in de fitness. De elegante, moderne kamers beschikken over een eigentijdse inrichting en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

- Gelegen aan de oevers van de rivier de Guadalquivir.
- Hoogtepunten als De Giralda, het Alcázar en de kathedraal van Sevilla zijn vanuit het hotel gemakkelijk te bereiken.
- Verschillende openbaar vervoersmogelijkheden in de nabije omgeving van het hotel.

Met het openbaar vervoer in Sevilla:
In Sevilla reis je gemakkelijk en snel met het openbaar vervoer door de stad.
- Op korte afstand van het hotel vindt je een bushalte.
- Met de bus reis je in ca. 25 minuten naar het centrum van Sevilla.

Met het vliegtuig naar Sevilla:
Vanaf de luchthaven reis je met een (privé)transfer in ca. 20 minuten naar het hotel. Met het openbaar vervoer doe je er ca. 55 minuten over.

Met de (huur)auto:
- Openbaar parkeren bij het hotel mogelijk, kosten dienen ter plaatse voldaan te worden.

De moderne kamers met eigentijdse inrichting beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Strijkfaciliteiten
- Airconditioning
- Gratis wifi
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm