Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Riogordo

Riogordo, Spanje

 

vakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordo
Favoriet 
 

v.a. 1.194

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Riogordo in Riogordo

Deze groepsaccommodatie in Spanje is een landelijk gelegen woning met Andalusisch karakter gelegen op 5 minuutjes van het witte dorpje Riogordo. Het huis is gelegen langs een makkelijk berijdbare zandweg 🏡

De groepsaccommodatie ligt in een olijfgaard van 70 are. Je bevindt je hier midden in de natuur maar toch op een half uurtje van de Middelandse Zee. Het interieur bevat typische Andalusische elementen zoals hoge plafonds met houten balken, houten luikjes, terracotta vloertegels, haardvuur, ... Buiten is er een traditionele pizzaoven.

Groepsaccommodatie in Spanje met privé zwembad 🏊♀️ 

In de groepsaccommodatie kom je via het terras met grote, houten eettafel en buitenkeuken in de living terecht. Deze is voorzien van een eettafel (8/12 p) en zithoek met open haard. Er is een geriefelijk keukentje, twee twee-persoons slaapkamers en een vierpersoons slaapkamer. In de slaapkamers is er airco aanwezig. Er zijn twee gerenoveerde badkamers voorzien van inloopdouche en wc. Verder is er nog een berging met wasmachine. Wifi is aanwezig.

Genieten in het groen 🍃

De tuin bestaat uit een olijfgaard waar je rustig in de schaduw onder de bomen kan zitten. In het zuiden van Spanje kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken. De groepsaccommodatie beschikt over een zwembad van 28m² waar je naar alle plezier kan zwemmen of spelen. Hier kan je even rusten op de ligbedden onder de grote eik of op het zonneterras nabij en rond het zwembad.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 1.439,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils