Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wellness Boutique 5 pers. (NEW 2022)

Zuna, Nederland

 

wellness-boutique-5-pers-new-2022wellness-boutique-5-pers-new-2022wellness-boutique-5-pers-new-2022wellness-boutique-5-pers-new-2022wellness-boutique-5-pers-new-2022
Favoriet 
     

    v.a. 917

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Wellness Boutique 5 pers. (NEW 2022) in Zuna

    Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

    De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

    Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
    In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

    Wellness-ervaring in de natuur

    Onze ruime Wellness Boutique is een heerlijk huis wanneer u toe bent aan volledige ontspanning! De Boutique heeft een zeer comfortabel interieur met een sauna en een bubbelbad, zodat u heerlijk kunt ontspannen. Vanuit deze accommodatie heeft u een prachtig uitzicht over het Twentse landschap en kunt u 's avonds genieten van sterrenkijken. Kom je ontspannen in de natuur?

    Comfortabel overnachten
    De woonkamer van de Wellness Boutique is gezellig ingericht en voorzien van een smart tv. Het is heerlijk loungen op de comfortabele bank met uitzicht over de weilanden. De Boutique heeft een fijne sauna en een comfortabele badkamer met toilet, douche en wastafel. Er zijn drie slaapkamers in het huisje, waaronder een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, een kamer met een stapelbed (geschikt voor kinderen tot 11 jaar) en een kamer met een eenpersoonsbed. De tuin heeft een mooi terras en natuurlijk kun je hier je eigen hottub vinden! Op het terras is er volop privacy, zodat u volop kunt genieten van het vrije Twentse leven.

    Geniet van de omgeving
    Tijdens uw verblijf in de Wellness Boutique bent u van alle gemakken voorzien. Bestel een heerlijke ontbijtmand, geniet van een onbezorgd diner in ons restaurant en laat je helemaal in de watten leggen! Nadat je van de hottub hebt genoten, kun je in de omgeving van alles doen! Ga bijvoorbeeld varen of maak een lange wandeling langs de rivier de Regge. U zult zich zeker niet vervelen tijdens uw verblijf in onze Wellness Boutique!
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn