Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiny Cabin | 4 pers.

Zuna, Nederland

 

tiny-cabin-4-perstiny-cabin-4-perstiny-cabin-4-perstiny-cabin-4-perstiny-cabin-4-pers
Favoriet 
     

    v.a. 470

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tiny Cabin | 4 pers. in Zuna

    Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

    De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

    Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
    In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

    Blij in je Tiny Cabin

    Een heerlijke plek met veel rust en een fijne buitenruimte. Dat is wat de Tiny Cabins garanderen. Deze hutten zijn ruim en licht en bieden u een comfortabel (tijdelijk) huis midden in de natuur. Deze gezellige accommodatie is leuk in de winter en zomer. Er is een tuin, die je helemaal voor jezelf hebt, met een terrasset om te ontspannen. In de winter zit je binnen lekker warm! Er is een grote slaapkamer met een 2-persoons boxspring en een kamer met 2 luxe 1-persoons boxsprings.

    De Tiny Cabin is uitgerust met:
    Gezellige woonkamer met Smart TV
    U kunt ontspannen op de comfortabele bank
    Keuken met magnetron, koel-vriescombinatie, kookplaat en koffiezetapparaat
    Een vaatwasser - voor kleine en grote ladingen
    Centrale verwarming
    2 slaapkamers met standaard bedden
    1 ouderslaapkamer met luxe 2 persoons bosxspring bed
    1 kamer met twee eenpersoonsbedden
    Toilet, douche en wastafel
    Terras met veranda, loungebank en terrasset
    Gratis parkeerplaats
    Het interieur kan iets afwijken van de huidige foto's. De accommodaties zijn anno 2022 helemaal nieuw. En natuurlijk passen we de laatste interieurtrends toe!
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath