Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Riverdome met privé sanitair | 4 personen

Zuna, Nederland

 

riverdome-met-prive-sanitair-4-personenriverdome-met-prive-sanitair-4-personenriverdome-met-prive-sanitair-4-personenriverdome-met-prive-sanitair-4-personenriverdome-met-prive-sanitair-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 322

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Riverdome met privé sanitair | 4 personen in Zuna

Je droom komt uit in deze d(r)ome!

Deze bijzondere accommodatie biedt je een bijzonder verblijf: je bent van alle gemakken voorzien, maar ontwaakt middenin de Twentse natuur. In een Riverdome ben je verzekerd van een vakantie die je nooit meer zal vergeten! Een aantal van deze prachtige River Domes staan aan de rand van onze pop-up glamping 'Bij de buren'. Op onze knusse pop-up glamping vind je een echt festivalsfeertje, met gezellige lampjes, knusse kampvuurplekken en een heus pop-up restaurant. Er zijn ook Domes die op een ander plekje op het park staan. Wil je zeker zijn van jouw favoriete spot? Selecteer dan tijdens het boeken een specifiek plekje op de kaart.

De Riverdome is een luxe tent met het comfort van een huisje. Je beschikt over je eigen keukentje met koelkast, badkamer en terras. Als je verblijf in de Riverdome leef je lekker buiten, maar kan je je terugtrekken in het gezellige Dome wanneer het gaat regenen of wanneer het kouder wordt. De gezellige zithoek beschikt over comfortabele stoelen, er is een gezellige tafel om samen aan te eten en er staan heerlijke bedden klaar. Aan de binnenkant zitten gordijnen, die je volledige privacy geven. De Riverdomes zijn geschikt voor 4 personen en er is ruimte om een kinderbedje te plaatsen. Er is een 2-persoons bed en 2 1-persoonsbedden (deze laatste zijn geschikt tot een leeftijd van ca. 12 jaren).


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede