Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Nederland

 

roompot-bungalowpark-schin-op-geul
Favoriet 
     

    v.a. 248

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Roompot Bungalowpark Schin op Geul in Walem

    3x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Roompot Bungalowpark Schin op Geul is een fraai gelegen en ruim opgezet autovrij vakantiepark in Walem. Het ligt midden in de Zuid-Limburgse heuvels, nabij Schin op Geul maar ook op korte rijafstand van Valkenburg en Maastricht. Voor het bereiken van de Limburgse hoofdstad moet u rekening houden met het afleggen van circa 18 kilometer. De bungalows liggen aan de zonzijde van een helling. Met veel wandel-, fiets- en mountainbikeroutes in de buurt en legio sport- en spelfaciliteiten op eigen grondgebied, is dit park een ideaal oord voor de actieve buitenmens. Bovendien vormt uw bungalow een goede uitvalsbasis voor dagjes uit in Zuid-Limburg. Zo zijn Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik vanaf het park makkelijk te bereiken.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna