Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitenplaats Beekhuizen

Velp, Nederland

 

buitenplaats-beekhuizen
Favoriet 
     

    v.a. 250

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Buitenplaats Beekhuizen in Velp

    2x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    kortingsvoucher t.w.v. € 15,- te besteden op het park
    gratis Glamping Spice Mix*
    gratis routeboekje met wandel- en fietstochten
    gratis parkeren
    gratis WiFi

    Buitenplaats Beekhuizen ligt in het plaatsje Velp, ten noorden van Arnhem. Vanaf dit glooiende bosrijke park, wandelt u zo Nationaal Park Veluwezoom in. Laat u verwonderen door de natuur. Het park is de ideale locatie en uitvalbasis voor zowel stedentrippers als voor natuurliefhebbers. De combinatie tussen stad en natuur is hier zo gemaakt. Wat is immers aangenamer dan na een heerlijke dag wandelen door Landgoed Beekhuizen neer te ploffen met een drankje op het terras? Tijdens een verblijf bij Buitenplaats Beekhuizen komt u helemaal tot rust in de natuur. En dat zonder gebrek aan luxe, want bij Buitenplaats Beekhuizen heeft u alles wat u nodig heeft voor een fantastisch verblijf. Ook in de winter! Zo worden de lodgetenten 's winters prima verwarmd met pelletkachels. Een unieke 'glamping only!'


    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn