Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Punthorst

Punthorst, Nederland

 

groepsaccommodatie-punthorstgroepsaccommodatie-punthorstgroepsaccommodatie-punthorstgroepsaccommodatie-punthorstgroepsaccommodatie-punthorst
Favoriet 
 

v.a. 3.168

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Punthorst in Punthorst

Een landelijk gelegen accommodatie bestaande uit een sfeervolle verblijfsruimte met open keuken en een eigen slaapgebouw. Met elkaar verbonden door een corridor.

Vakantieboerderij, landelijk gelegen in Overijssel. Gebouwd voor groepen t/m 40 personen. Alle 14 slaapkamers hebben eigen sanitair. Een unieke plek om met familie of vrienden samen te zijn. Ook een plek om ongestoord te vergaderen of te trainen. Deze groepsaccommodatie is niet geschikt voor jeugd-/studentengroepen

Groepsaccommodatie in Overijssel met speelschuur 🏡

Sfeervol verblijven in deze accommodatie met al zijn faciliteiten! De groepsaccommodatie beschikt over een eet-en zitgedeelte en open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een professionele vaatwasser, 2 ovens en 2 koelkasten. In het slaapgebouw zijn twee 2-persoonskamers voor mindervaliden met aangepaste douche en toilet. Daarnaast tien 2-persoonskamers en twee slaapkamers voor max. 8 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Buiten bevindt zich een royaal terras met een riante overkapping om heerlijk buiten te genieten. In de loods achter de accommodatie bevindt zich een binnenspeel ruimte met daarin een tafeltennis tafel, dartbord en een pooltafel. Tussen de schuur een loods bevinden zich voldoende parkeerplaatsen voor je groep. 

Samen genieten in deze landelijke omgeving ☘️

Deze accommodatie bevindt zich in de driehoek Zwolle-Meppel-Ommen. Het vakantiehuis ligt in de buurt van het Reestdal. Het Reestdal is een kleinschalige landschap waarin zich hooilanden, akkertjes, heidevelden, bossen, landgoederen en monumentale boerderijen bevinden. Ook grenst het aan de staatsbossen van Staphorst. Dit betekend een gevarieerde omgeving ten midden van bos, heide en landbouw. Nabij het Staphorsterbos is een natuurlijke zwemvijver. Kortom is deze accommodatie een goede uitvalsbasis voor wandel,-fiets en/of  ATB tochten.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.388,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn