Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Uitgeest

Uitgeest, Nederland

 

vakantiehuis-uitgeestvakantiehuis-uitgeestvakantiehuis-uitgeestvakantiehuis-uitgeestvakantiehuis-uitgeest
Favoriet 
 

v.a. 1.819

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Uitgeest in Uitgeest

Luxe 7 tot 16-persoons vakantiewoning aan het Uitgeestermeer, ideaal voor een vakantie met familie of vrienden! Deze vakantiewoning is voorzien van een slaapkamer met badkamer op de begane grond, ideaal voor gasten die minder goed ter been zijn.

Met een indrukwekkende oppervlakte van ongeveer 250 m2 biedt deze groepsaccommodatie de perfecte setting voor een familieweekend.

Groepsaccommodatie in Uitgeest met ruim terras 🏡 

De woonkamer straalt warmte uit en beschikt over een royale zit- en eethoek, compleet met een moderne flatscreen TV. De open keuken is een oase van culinaire mogelijkheden, uitgerust met niet één, maar twee vaatwassers, een oven, een combi-magnetron, een Quooker en een verfijnde Nespresso koffiemachine. De begane grond herbergt een aangename verrassing - een ruime slaapkamer met een en suite badkamer. Dit maakt de vakantiewoning bijzonder toegankelijk voor ouderen of gasten met beperkte mobiliteit. Ook zijn er twee aparte toiletten beschikbaar op deze verdieping voor optimaal gemak. Op de bovenverdieping betovert de woning je met maar liefst zes charmante slaapkamers, waarvan twee met hun eigen en suite badkamer. Drie slaapkamers zijn uitgerust met eenpersoons boxsprings, terwijl een vierde slaapkamer een gezellig stapelbed biedt. Deze slaapkamers delen een luxe badkamer met een inloopdouche en een bad met prachtig uitzicht over het schilderachtige Uitgeestermeer. Natuurlijk is er ook een apart toilet beschikbaar. Buitenshuis biedt een ruim terras aan de voorzijde, dat tevens fungeert als veranda, een pittoresk uitzicht op de vrolijke kinderspeeltuin, terwijl aan de achterzijde een omheinde achtertuin uitnodigt tot rust en ontspanning. In lijn met moderne verwachtingen is gratis WiFi aanwezig in de vakantiewoning. We willen je er wel op wijzen dat huisdieren helaas niet zijn toegestaan. Binnen het autovrije park is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op de centrale parkeerplaats.

Ontdek de faciliteiten op het vakantiepark ✔️

Het park zelf biedt een scala aan natuurspeeltuinen en een uitgestrekt grasveld waar kinderen ongeremd kunnen spelen en plezier kunnen beleven. Direct grenzend aan het park ligt een prachtig openbaar zwemmeer. Binnen het park bevindt zich ook het uitstekende restaurant met een royaal terras dat uitnodigt tot heerlijk ontspannen op mooie dagen. 

De omgeving biedt een schat aan activiteiten, van varen en fietsen tot wandelen rondom het betoverende Uitgeestermeer. Binnen een straal van slechts 30 minuten rijden wachten steden als Alkmaar, Zaandam, Haarlem, Amsterdam en de internationale luchthaven Schiphol om ontdekt te worden. Voor een ontspannen dag aan het strand zijn er meerdere opties, waaronder Castricum aan Zee, Wijk aan Zee en Egmond aan Zee. Culturele en historische schatten zoals de befaamde Zaanse Schans, het archeologisch centrum Huis van Hilde en het intrigerende Bunkermuseum in IJmuiden, wachten eveneens op jouw bezoek.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.643,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 2.808,-   Boek
Van 05-07-2024 t/m 12-07-2024 (7 dagen) 6.166,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 3.137,-   Boek
Van 22-07-2024 t/m 26-07-2024 (4 dagen) 3.137,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg