Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Sibculo

Sibculo, Nederland

 

vakantiehuis-sibculovakantiehuis-sibculovakantiehuis-sibculovakantiehuis-sibculovakantiehuis-sibculo
Favoriet 
 

v.a. 1.040

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Sibculo in Sibculo

Luxe wellness vakantiehuis aan het water met een prive strand en wellness faciliteiten 🏖

Een spiksplinternieuw vakantiehuis huren in het Overijsselse Twente waar het aan niets ontbreekt? De woning ligt in Sibculo, op de grens tussen het Vechtdal en het Reestdal vlakbij Hardenberg. Het heeft een modern en eigentijds interieur en vanuit de jacuzzi en sauna kijk je uit op de recreatieplas waar je kunt zwemmen, waterfietsen en vissen. Of met een beetje geluk zelfs prachtig kunt schaatsen. Je hebt zelfs een eigen privestrand!  Alles is hier aanwezig om te genieten van een welverdiende vakantie. 

Vakantiehuis in Overijssel met privé strand en wellness 🤩 

In een heerlijke eigentijdse living heb je prachtig uitzicht op het water. De vloerverwarming op de natuurstenen vloer zorgt voor behagelijke warmte.  De open keuken is van alle gemakken voorzien en aan de grote ronde tafel is plaats voor 7 personen. Er is een Nespressomachine (zelf cups meenemen), Bialetti percolator, waterkoker en wijnklimaatkast. Op de 1ste verdieping zijn de drie slaapkamers (zie slaapkamerindeling). Op het overdekt terras kunt relaxen gen genieten van de omging. Op uw eigen privéstrand met direct toegang tot de recreatieplas, hoe bijzonder! Je kunt gebruik maken van de waterfiets, babecue, jacuzzi en Finse sauna. 

Samen in de whirlpool en op de waterfiets ✅ 

Ook de omgeving nodigt uit om op ontdekkingstocht te gaan. De Twentse Hooilanden om te wandelen en fietsen, kanovaren over de Regge, Dinkel of de Vecht en proeverijen van heerlijke streekproducten. Deze luxe villa ligt in een landelijke omgeving en ligt aan een recreatieplas. Natuurgebied Engbertsdijksvenen, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en avonturenpark Hellendoorn liggen vlakbij, ook Duitsland ligt op korte afstand. Leuk winkelen kan in Enschede of Zwolle, en cultuur snuiven doe je in het kunststadje Ootmarsum.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.195,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.195,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn