Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ouddorp

Ouddorp, Nederland

 

groepsaccommodatie-ouddorpgroepsaccommodatie-ouddorpgroepsaccommodatie-ouddorpgroepsaccommodatie-ouddorpgroepsaccommodatie-ouddorp
Favoriet 
 

v.a. 1.509

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ouddorp in Ouddorp

Op vier minuten van het Noordzeestrand staat dit vakantiehuis geschikt voor 10 personen met grote tuin, veranda en trampoline. Ook het centrum van Ouddorp ligt dicht bij!

Deze vakantievilla ligt op 2 minuten afstand van het strand. Deze geschakelde vakantievilla is geschikt voor groepen van 10 personen. De ligging is enkele minuten van de duinen en het Noordzeestrand, kortom een heerlijke uitvalsbasis in de natuur!

Groepsaccommodatie in Zuid-Holland dicht bij de zee


In de villa zijn vier slaapkamers en twee badkamers. In de woonkamer staat een luxe slaapbank. Ook buiten is de tuin goed ingericht. De ruimte tuin heeft een gezellige terras en er is een trampoline. Er is een betonnen BBQ aanwezig, kolen erin en heerlijk genieten!  Tegen betaling kun je ook gebruik maken van een whirlpool. 

Samen een dagje naar het strand


 Deze vakantievilla bevindt zich in een rustige straat, vlakbij de natuur. Vanuit de vakantievilla loop je vrijwel meteen het voetpad richting de duinen en het strand op. Hier kun je heerlijk tot rust komen, vliegeren met je kinderen, een lange strandwandeling maken of genieten van een etentje of drankje bij een van de strandtenten. Houd je van unieke natuurgebieden? Dan zijn de typisch Ouddorpse schurvelingen een bezoekje waard. Ook het centrum van Ouddorp ligt vlakbij. In het mooie, historische centrum kun je genieten van al het moois wat Ouddorp biedt, shoppen in een van de leuke boetiekjes en je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.655,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.671,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna