Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Premium Water 12p

Thorn, Nederland

 

premium-water-12ppremium-water-12ppremium-water-12ppremium-water-12ppremium-water-12p
Favoriet 
     

    v.a. 2.464

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Premium Water 12p in Thorn

    Parc Maasresidence Thorn is een luxe resort gelegen in een prachtige omgeving in het hart van Midden-Limburg, op loopafstand van het gezellige witte stadje Thorn. Vanuit uw villa of appartement loopt u zo naar de centraal gelegen MRT Promenade. In dit gebouw zit de receptie, waar ze kunnen helpen met alles van sloepverhuur tot wandelroutes. In hetzelfde gebouw wacht restaurant Humphrey's Thorn gasten op met ontbijt, lunch en diner, zowel binnen als op hun terras. Verder zijn de MRT Shop & Bakery, de Happy Benny Kids Club en de grote bowlingbaan te vinden in de MRT Promenade.

    Direct tegenover de MRT Promenade ligt de gloednieuwe MRT Pool. Hier kunnen gasten genieten van het grote bad, een kinderbad, een bubbelbad en een lange glijbaan. Er staan ligstoelen langs de baden waar gasten kunnen ontspannen en een oogje in het zeil kunnen houden op spelende kinderen.

    De MRT Harbor is toegankelijk voor parkgasten, voor het aanmeren van zowel eigen vaartuigen of huurboten van het park. Vanaf de MRT Harbor kunt u de blauwe brug oversteken naar de MRT Beach Club, een privéstrand dat geschikt is voor allerlei activiteiten, waaronder Beachbar Naut., zwemmen, peddelen, surfen, SUP-boarden en zelfs e-foilen. De Maasplassen vormen het grootste aaneengesloten waterrecreatiegebied van Nederland en Parc Maasresidence Thorn ligt er middenin! Naast een overvloed aan activiteiten op het water is het natuurlijke landschap rond deze meren ook echt het ontdekken waard. Met een eigen of gehuurde fiets/e-bike is het mogelijk om een prachtige tocht door de natuur en zelfs over de Belgische grens te maken!

    Deze vrijstaande vakantievilla van circa 205 m2 heeft, net als alle andere 'Premium Water' villa's, altijd een achtertuin die aan het water grenst.

    De villa zelf beschikt over een ruime en lichte woonkamer met een zit- en eethoek en televisie met Chromecast. De luxe open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een 5-pits inductie kookplaat, een filter- en Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker, een vaatwasser, een combi-oven met magnetron en een extra oven.

    De villa telt maar liefst zes slaapkamers, waarvan twee op de begane grond die een badkamer met wastafel en inloopdouche delen. Beide slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van twee eenpersoons box springbedden.

    Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers met elk twee eenpersoons box springbedden. Verder zijn er op de eerste verdieping twee luxe badkamers aanwezig waarvan één met wastafel en ligbad en één met wastafel, inloopdouche én sauna. Er bevindt zich een veiligheidshekje voor kinderen bovenaan de trap.
    De begane grond beschikt over een afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping zijn twee afzonderlijke toiletten aanwezig. De inpandige berging beschikt over een was-droogcombinatie.

    Buiten is een overdekt terras met tuinmeubilair en uitzicht over het water. Er is ruimte voor drie auto's op de parkeerplaats naast het huis en er is gratis WiFi in de gehele villa.
    Door bij een boeking uw voorkeuren op te geven, zijn er extra faciliteiten bij te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een buitenberging of privé steiger aan het water.

    In iedere villa is standaard één kinderstoel en één babybed exclusief linnen aanwezig. Indien er een extra kinderstoel of babybed exclusief linnen nodig is, dient dit vooraf gereserveerd te worden. Dit is op basis van beschikbaarheid.

    Alle bedden in de villa zijn standaard opgemaakt met bedlinnen. Daarnaast ligt er 1 set badhanddoeken (1 grote en 1 kleine handdoek) per bed klaar. In de keuken vindt u een set keukendoeken en in de badkamer een badmat. Mocht u extra bedlinnen en/of handdoeken nodig hebben, dan kunt u dit in uw reservering aangeven en bijboeken.

    De indeling en de stijl van het interieur kan per vakantievilla verschillen.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede