Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel

Steenwijk, Nederland

 

singlereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijsselsinglereis-wandelweekend-in-de-kop-van-overijssel
Favoriet 
     

    v.a. 219

    • Beoordeeld met een 8.3

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel in Steenwijk

    3-daagse Rondreis naar Overijssel bij Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel

    Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe, op een prachtig landgoed van 14 hectare, ligt het gastvrije Buitengoed Fredeshiem. Het hotel ligt temidden van het schitterende, bosrijke gebied van de Weerribben Wieden en vormt een geweldige uitvalsbasis voor onze Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel (voorheen Singlereis Wandelweekend in de Weerribben). Geniet van het glooiende landschap met bossen, eeuwenoude lanen, graslanden, een hoogveenvennetje, het gezellige oude stadje Steenwijk, landgoederen, grafheuvels en monumenten uit een ver verleden. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie. Geniet van een gezellig, afwisselend én sportief weekendje weg. Pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!
    • ,

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn