Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig gelegen 4 persoons house boat aan het Sneekermeer in Friesland

Sneek, Nederland

 

prachtig-gelegen-4-persoons-house-boat-aan-het-sneekermeer-in-frieslandprachtig-gelegen-4-persoons-house-boat-aan-het-sneekermeer-in-frieslandprachtig-gelegen-4-persoons-house-boat-aan-het-sneekermeer-in-frieslandprachtig-gelegen-4-persoons-house-boat-aan-het-sneekermeer-in-frieslandprachtig-gelegen-4-persoons-house-boat-aan-het-sneekermeer-in-friesland
Favoriet 
     

    v.a. 409

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Prachtig gelegen 4 persoons house boat aan het Sneekermeer in Friesland in Sneek

    Kom heerlijk vakantie vieren in deze unieke vierpersoons Houseboat aan het Sneekermeer en in de mooiste haven van Sneek. Zowel de haven als het vakantieverblijf zijn in maart 2020 gerealiseerd en te huur. Deze unieke accommodatie is in een gezellige en nautische stijl en voorzien van de nieuwste apparatuur ingericht. In de haven bevindt zich ook het populaire 'Beachclub Sneek'. Een plek om heerlijk te vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is er gelegenheid om uw eigen boot mee te brengen. Zodra u aankomt, kan de vakantie beginnen!

    De houseboat is uitgerust met een gezellig ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met TV, een zeer moderne keuken (fornuis, oven, waterkoker, Nespresso-apparaat met melkopschuimer, koelkast/ vriezer, vaatwasser, servies etc.) alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Er zijn meerdere terrassen, de grootste is een ruim zonnedek, die toegankelijk is via een wenteltrap. Onze houseboat is voorzien van insectenramen in de slaapkamers en badkamer zodat je gerust kunt slapen. De houseboat zit stevig vast aan de steigerlengte van de haven en is niet verplaatsbaar. Er kan één auto geparkeerd worden achter de slagboom.
    • Huisdieren toegestaan
    • Koelkast,Vaatwasser,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn