Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Sleen

Sleen, Nederland

 

groepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleen
Favoriet 
 

v.a. 1.558

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Sleen in Sleen

Dit voormalige, knusse dorpscafé, gelegen in het centrum van Sleen, heeft nu een sfeervolle woonkamer met bar- en tapinstallatie, een schitterende, compleet ingerichte keuken (met vloerverwarming) en 8 comfortabe...

Dit voormalige, knusse dorpscafé, gelegen in het centrum van Sleen, heeft nu een woonkamer met bar- en tapinstallatie, een compleet ingerichte keuken (met vloerverwarming) en 8 comfortabele slaapkamers (20 slaapplaatsen) met eigen douche. Op loopafstand vind je de warme bakker en de Albert Heijn. Bewonder de Drentse woonboerderijtjes, geniet van de uitgestrekte natuurgebieden, pak een terrasje in Emmen of ga naar het Dierenpark Emmen. Waterskiën, paintball, karten, kleiduivenschieten, lasergamen of boerengolf; alles op een steenworp afstand.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met speelveld

De gezellige woonkamer en het royale terras bieden uitzicht op de dorpsbrink met de hoogste kerktoren van Drenthe. De woonkamer is voorzien van radio/cd-speler (met usb-ingang) en een tv met dvd-speler. Aan de achterzijde van het pand vind je nog het gezamenlijke speelveld met volleybalnet en speeltoestellen. De ruime eetkeuken met vloerverwarming is voorzien van vrijwel alle voorzieningen.
Vrijwel alle slaapkamers zijn voorzien van vaste wastafel en een badkamer met douche. Op de boxspringbedden liggen synthetische dekbedden, kussens en laken- en handdoekpakketten voor je klaar. Ook wordt er voor kindermeubilair gezorgd. 

Samen een dagje naar dierenpark Emmen 

Je verblijf ligt midden in het centrum van het dorp Sleen (bij Emmen), dat 's zomers gezellig druk is. Veel fietsers, wandelaars van het Pieterpad, dagjesmensen en natuurlijk de inwoners van Sleen zelf genieten van de gemoedelijke rust die het dorp en de omgeving uitstralen. Maak gratis gebruik van één van de fietsroutes die wij leveren en haal je hart op in de prachtige natuur van de Drentse landschappen. Ook op fietsafstand ligt het sfeervolle Dierenpark Emmen.

Bekijk hier ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.558,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn