Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pipowagen op het strand HV

s Gravenzande, Nederland

 

pipowagen-op-het-strand-hvpipowagen-op-het-strand-hvpipowagen-op-het-strand-hvpipowagen-op-het-strand-hvpipowagen-op-het-strand-hv
Favoriet 
     

    v.a. 753

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pipowagen op het strand HV in s Gravenzande

    Slapen in een pipowagen: dat is vakantie vieren op een wel heel bijzondere manier, Want onze Pipowagens staan op het strand!
    Dat wordt 's morgens een duik nemen in de zee om lekker wakker te worden. De hele dag spelen, sporten, of relaxen op het strand, en aan het einde van de dag genieten van de mooiste zonsondergan.

    Let op! De Pipowagens bevinden zich op ca. 10 minuten lopen van het park!

    Voor wie houdt van een gezellige, sfeervolle vakantie met het gezin is de Pipowagen de perfecte keus. De wagen is met zijn bedsteden en geruite gordijntjes de droom van elk kind én de ouders! Vader en moeder slapen beneden, de kinderen in de bovenste bedstee!
    Aan comfort zal het u zeker niet ontbreken.
    • Geschikt voor maximaal vier personen
    • Keuken, inclusief keukengerei
    • TV
    • Draadloos internet
    • Twee bedsteden (1.60 x 2.10)
    • Douche met toilet
    • Veranda
    • Huisdieren zijn niet toegestaan
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn