Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 6 persoons vakantiehuis in Ouddorp vlakbij het strand.

Ouddorp, Nederland

 

luxe-6-persoons-vakantiehuis-in-ouddorp-vlakbij-het-strandluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-ouddorp-vlakbij-het-strandluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-ouddorp-vlakbij-het-strandluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-ouddorp-vlakbij-het-strandluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-ouddorp-vlakbij-het-strand
Favoriet 
     

    v.a. 645

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe 6 persoons vakantiehuis in Ouddorp vlakbij het strand. in Ouddorp

    Dit prachtige, smaakvol ingerichte zespersoons vakantiehuis staat op het Noordzeepark Ouddorp in Ouddorp en is een prima uitvalsbasis voor een leuke strandvakantie. Het Noordzeestrand ligt op 300 meter. Op het vakantiepark zelf is er een restaurant, een supermarkt, kunt u fietsen en bolderkarren huren, een tennisbaan en is er is ook een leuke speeltuin voor de kinderen. Het centrum van het historische dorp Ouddorp ligt op 1500 meter, dus 's ochtends een vers croissantje halen bij de bakker, koffie drinken in het dorp, de markt op dinsdag, alles is op fietsafstand. Het historische dorp Ouddorp heeft vele karakteristieke huizen, een mooie kerk, gezellige restaurants en brasseries, winkels, supermarkten en vriendelijke bewoners. De omgeving van Ouddorp is zeer geschikt als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten, wandelen in het uitgestrekte duinlandschap, lekker uitwaaien of zonnen op de mooie stranden, het bezoeken van de visafslag van Stellendam. Op het eiland Goeree-Overflakkee kan het allemaal, ook zon aanbidders en zwemmers en vissers kunnen hier hun hart ophalen.

    Ruime woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van een TV en DVD-speler. De tuindeuren in de woonkamer brengen u naar de tuin en het terras. De open keuken heeft onder andere een vierpits kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, combimagnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en een broodrooster. Er zijn drie slaapkamers, één met een tweepersoonbed en twee met twee éénpersoonsbedden. Boven is er een toilet. De badkamer is op de beganegrond en heeft een luxe douchecabine en een wastafel. Er is een separaat toilet. Er is een berging met een wasmachine en droger.Buiten een heerlijke, omheinde tuin en een terras met tuinmeubilair. Bij het vakantiehuis zijn er twee parkeerplaatsen.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna