Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Munnekeburen

Munnekeburen, Nederland

 

vakantiehuis-munnekeburenvakantiehuis-munnekeburenvakantiehuis-munnekeburenvakantiehuis-munnekeburenvakantiehuis-munnekeburen
Favoriet 
 

v.a. 1.707

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Munnekeburen in Munnekeburen

Rietgedekte vakantieboerderij beschikt over de faciliteiten voor pure ontspanning o.a. zwembad, sauna, speelkamer en yoga.

Deze vakantiewoning is een fijne locatie om, in alle seizoenen, te kunnen onthaasten. De riet gedekte vakantieboerderij ligt op 300 meter van de openbare weg in het natuurgebied de Rottige Meente. Daardoor geniet je, met 12 personen, van alle privacy van dit compleet ingerichte huis. Eigen sanitair op alle 6 slaapkamers, gezellige woonkamer incl. open haard (op gas), grote en goed geoutilleerde keuken, de speelkamer en WIFI. Buiten kun je ontspannen op het zonnige terras of op de grote speelweide. Geniet van de rust in de sauna of ga samen zwemmen in het door zonnecollectoren verwarmd zwembad (half april t/m half oktober). Dit zwembad en de hele tuin zijn omheind. 

Geniet van alle luxe tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Friesland


De eigenaren ontzorgen je graag zodat je tijdens je verblijf in deze groepsaccommodatie alle tijd & ruimte hebt voor elkaar. Je vindt bij ons geen standaardarrangementen want de eigenaren maken, samen met jou, jouw verblijf op maat. Wil je gebruik maken van een cateraar of kok, lijkt het je fijn om eens kennis te maken met yoga of wil je onder leiding van een gids de natuur beleven….de eigenaren organiseren het graag voor je. Ook kan je gratis gebruik maken van de 7 skelters en tegen betaling de duofiets.

Samen genieten van het mooie natuurgebied


Met een prachtig natuurgebied naast de deur & onze centrale ligging op de grens van Friesland/Overijssel/Noord Oost Polder valt er veel te ontdekken. Daarnaast kun je gebruik maken van onze lichte multifunctionele ruimte van ca. 50 m2. Voor een goede indruk van de beschikbare faciliteiten, de indeling van de groepsaccommodatie en terrein verwijzen wij je naar de plattegronden.

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.144,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 2.144,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden