Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Watervilla 8

Ossenzijl, Nederland

 

watervilla-8watervilla-8watervilla-8watervilla-8watervilla-8
Favoriet 
     

    v.a. 445

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Watervilla 8 in Ossenzijl

    Deze nieuwe, vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met smart-tv en een keuken met onder andere een combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Er is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer ensuite met een inloopdouche. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, waarvan 1 met een badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. De slaapkamers hebben elk 2 eenpersoonsbedden. De derde badkamer is voorzien van een inloopdouche. Ook zijn er 2 aparte toiletten in de villa. Buiten is een tuin met terras en tuinmeubilair. De villa is gelegen aan het (vis)water, heeft een eigen steiger en een sloep van maart t/m oktober. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's bij de villa en je maakt gratis gebruik van wifi.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-11-2024 voor een 4-daagse vakantie 445,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath