Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Oldebroek

Oldebroek, Nederland

 

vakantievilla-oldebroekvakantievilla-oldebroekvakantievilla-oldebroekvakantievilla-oldebroekvakantievilla-oldebroek
Favoriet 
 

v.a. 2.547

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Oldebroek in Oldebroek

Verscholen tussen de bomen op een privé-perceel van 5.500m2 in de kop van de Veluwe, ligt deze villa.

Verscholen tussen de bomen op een privé-perceel van 5.500m2 in de kop van de Veluwe, ligt deze gloednieuwe villa. Deze luxe, sfeervolle en duurzame accommodatie leent zich bij uitstek voor familieweekenden, vakanties en zakelijke bijeenkomsten. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met wellnessfaciliteiten 

De eiken elementen, de gezellige gashaard en de vele ramen geven de ruime woonkamer een intieme sfeer. De af te sluiten semi-open keuken is gemaakt van massief eikenhout van ons eigen perceel en is voorzien van Miele-inbouwapparatuur. Op de begane grond vind je tevens een aparte speelkamer met spelcomputer. Om het huis vind je diverse open en overdekte zithoeken en vuurplaatsen, ieder met zijn eigen sfeer. De villa beschikt over 8 luxe slaapkamers met royale boxspringbedden (180x210cm) en elk een eigen badkamer met douche, toilet en wasmeubel. Daarnaast zijn er op de tweede verdieping nog twee slaapkamers met elk 4 enkele bedden en een toilet en wastafel. Bij groepen tot en met 16 personen bieden wij standaard acht slaapkamers aan. Tegen meerprijs zijn voor deze groepen (tot twee) extra slaapkamers beschikbaar. De toeslag die wij vragen is € 75 per kamer per verblijf. Voor groepen van meer dan 16 personen vragen wij al een toeslag per persoon, dus daar geldt bovenstaande regel niet voor. Vanuit het hoofdterras heb je zicht op het ruime speelveld met speeltoestellen en trampoline. Naast de woning vind je de houtgestookte hottub, Finse sauna en buitendouche. Aan de achterzijde bevindt zich de jeu-de-boulesbaan. De flexibele indeling, de ruime opzet en de vele faciliteiten maken het een heerlijke plek om samen te zijn.

Tal van uitstapjes mogelijk!

Deze groepsaccommodatie is gelegen in een oase van rust, maar nabij de A28 en A50 vormt deze vakantiewoning een perfecte uitvalsbasis voor vele uitjes. Direct naast de deur heb je diversen wandel- en fietsroutes. Ook vind je Fruittuin Verbeek, waar je zelf je fruit kunt plukken, of molen De Hoop waar je terecht kunt voor een lekker bakje koffie! Binnen 15 minuten rijden kun je genieten van folklore in de historische vestingsstad Elburg of lekker liggen aan het strand van het Veluwemeer. Of je kunt cultuur snuiven in de Hanzesteden Zwolle en Kampen. Wandelen in de natuur op de Wezeper Heide of De Dellen behoort ook tot de mogelijkheden. Of op zoek naar een adrenalinekick bij Walibi Holland. Of…..  Kortom, wat je ook zoekt: je hebt het allemaal binnen je bereik!

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.547,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 2.547,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 2.547,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 2.547,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn