Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persons

Middelaar, Nederland

 

houseboat-marina-mookerplas-4-6-personshouseboat-marina-mookerplas-4-6-personshouseboat-marina-mookerplas-4-6-personshouseboat-marina-mookerplas-4-6-personshouseboat-marina-mookerplas-4-6-persons
Favoriet 
     

    v.a. 810

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persons in Middelaar


    Met een prachtig uitzicht op de Mookerplas en gelegen in een bosrijke omgeving, is het heerlijk vakantie vieren in deze Houseboat. De Houseboat heeft dezelfde gemakken als een boot alleen kun je er niet mee varen en blijft deze gedurende je verblijf op dezelfde plaats liggen. Vanaf het terras (met zwemtrap) van je eigen houseboat kun je direct water induiken om een stukje te zwemmen.

     

    In de lodge bevindt zich een knusse woonkamer met een gezellige zitbank en een tafel met ruimte voor 6 personen waarbij je door de grote raampartijen direct op het meer uitkijkt. Vanuit de woonkamer bereik je het terras, met fantastisch uitzicht over het meer. 

    De compacte open keuken is voorzien van een kookplaat, koffiezetapparaat (Senseo), koelkast en waterkoker. De slaapkamer is voorzien van een boxspring tweepersoonsbed (160x200cm) met twee losse eenpersoons dekbedden en kussens. In de tweede slaapkamer staat een stapelbed met twee eenpersoonsbedden (80x200cm). Ben je met meer dan 4 personen dan biedt de slaapbank in de woonkamer een extra slaapplaats. De badkamer is van alle gemakken voorzien met een toilet, wastafel,  elektrische verwarming, föhn en douchecabine met glazen schuifwanden. Fijne extra's in deze accommodatie zijn de aanwezige airco en gratis wifi. Het is mogelijk om tegen betaling vanaf 1 april tot 1 november gebruik te maken van de wasmachine en droger in de naastgelegen Jachthaven Driesen. Daarnaast is er naast de Houseboat ook nog plaats om een eigen boot mee te nemen van maximaal 2,5*5. Parkeren van de auto kan op het nabij gelegen parkeerterrein. Het is vanaf daar ongeveer 5 minuten lopen naar de Houseboat. Er zijn bagagekarretjes beschikbaar in de jachthaven.

     


    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden