Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villatent Vakantieoord de Bronzen Emmer

Meppen, Nederland

 

villatent-vakantieoord-de-bronzen-emmer
Favoriet 
     

    v.a. 372

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villatent Vakantieoord de Bronzen Emmer in Meppen

    4x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    gratis parkeren

    Bij Villatent Vakantieoord De Bronzen Emmer voelt iedereen zich als een vis in het water, zowel de kleinste als de volwassen gasten. Kamperen in een compleet ingerichte luxe tent? Kies voor deze glamping in het groen en besef, dat u op een van de mooiste plekjes van Drenthe neergestreken bent. Het park is gelegen in het dorp Meppen, dat direct grenst aan het bos De Mepperdennen en aan het jeneverbesgebied De Palms. Op dit veelzijdige park, verscholen in het groen, zal niemand zich snel vervelen. De luxe safaritenten van Villatent, geschikt voor zes personen, bieden niet alleen kampeergenot maar ook -gemak. De tenten staan op ruime plekken en bieden een weids uitzicht.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna