Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieoord de Bronzen Emmer

Meppen, Nederland

 

vakantieoord-de-bronzen-emmer
Favoriet 
     

    v.a. 386

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantieoord de Bronzen Emmer in Meppen

    2x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    gratis 1 dag fietshuur
    gratis auto-, wandel- en fietsroutes
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Midden tussen drie Drentse natuurgebieden vlak bij het dorpje Meppen ligt het 4-sterrenvakantieoord de Bronzen Emmer. Dit is de plek waar u als recreant of toerist heerlijk tot rust komt. Het park biedt u diverse faciliteiten, accommodaties op niveau, vriendelijk personeel en een veelzijdige, groene en rustige omgeving. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend. Leuk om te weten; de naam 'de Bronzen Emmer' is niet toevallig gekozen. Lang geleden is op de es van Meppen een emmer opgegraven uit het bronzen tijdperk. Vandaar!

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn