Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Mechelen

Mechelen, Nederland

 

vakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelenvakantievilla-mechelen
Favoriet 
 

v.a. 7.287

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 38 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Mechelen in Mechelen

Voor als je iets bijzonders wilt... Riant verblijven in een vakantiewoning. Een compleet gerestaureerde vakwerkboerderij met binnen-zwembad, een woning met optimale privacy (geheel omheind middels hoge beukenhaag, ...

Voor als je iets bijzonders wilt... Riant verblijven in de meest luxe vakantiewoning van Nederland. Een compleet gerestaureerde vakwerkboerderij met binnen-zwembad, een vakantiewoning met optimale privacy (geheel omheind middels hoge beukenhaag, parkeren onder de grond).

Een groepsaccommodatie in Limburg met o.a. verwarmd binnenzwembad en whirlpool

Werkelijk aan alles is gedacht: de ruime professionele keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur, een verwarmd binnenzwembad, 12 prachtige slaapkamers, twee riante woonkamers, een verblijfsruimte en een ondergrondse garage. Daarnaast een aangelegde tuin met o.a. een vijver met waterval, Koikarpers en een terras van 125m2. Vanuit het huis en de tuin kijk je uit op het Limburgse heuvellandschap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime master bedrooms met badkamers met een whirlpool, een douche met zij-sproeiers en zitje. Badkamers zijn voorzien van elektrische vloerverwarming, spiegelverwarming, en een handdoek radiator. Het zwembad is voorzien van de modernste apparatuur met regel installatie. Tevens aanwezig in het zwembad twee waterval jets, een whirlpool met ondergelegen sproei-jets. Via 2 grote openslaande deuren loop je vanuit het zwembad naar de binnenplaats. De ondergrondse garage bevindt zich naast de boerderij. In de garage is plaats voor 12 auto's.

Ontdek samen de drie landen

Deze accommodatie, gelegen in Schweiberg, bevindt zich op het drielandenpunt, het grensgebied van Nederland, België en Duitsland. Op nog geen 5 minuten rij afstand van de hoeve bevindt zich de Zuid Limburgse Golf & Countryclub Wittem. Deze 18 holes golfbaan behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 8.868,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 15.278,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 8.868,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn