Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Maritiem 6 people

Maurik, Nederland

 

villa-maritiem-6-peoplevilla-maritiem-6-peoplevilla-maritiem-6-peoplevilla-maritiem-6-peoplevilla-maritiem-6-people
Favoriet 
     

    v.a. 1.452

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Maritiem 6 people in Maurik

    Het is natuurlijk volop genieten en ontspannen bij je vakantievilla, maar wij begrijpen ook dat je eropuit wilt! Goed nieuws: er valt genoeg te beleven rondom je luxe vakantievilla in Nederland. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige dorp Maurik en struin door de straatjes. Of maak een heerlijke wandeling of fietstocht bij de Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk kan een middagje varen niet ontbreken in ons waterlandschap; de Betuwe is hiervoor de perfecte locatie! Kortom, je hoeft je zeker niet te vervelen. Op het park kun je verblijven in luxe en modern ingerichte vakantievilla's voor 4 personen. De villa's hebben zicht op het water en/of de jachthaven en beschikken over een groot houten terras met meubilair. Je luxe vakantievilla in Nederland geeft een ruimtelijk gevoel dankzij de hoge plafonds en beschikken over alle nodige faciliteiten zoals een vaatwasser en flatscreen TV. Door de unieke locatie direct aan de Nederrijn, luxe faciliteiten en rust zul je direct een heerlijk vakantiegevoel ervaren!

    Deze 6-persoons gelijkvloerse villa heeft een unieke ligging aan het water en dus een fenomenaal uitzicht. De woningen geven een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds en grote glazen raampartijen. In de villa zelf vindt u een moderne living met bank, fauteuils, een eethoek voor 6 personen en een flatscreen TV. Een heerlijke living waar u samen kunt genieten. De moderne keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, een kookplaat met ingebouwde afzuiging, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker, Nespresso koffie apparaat en inventaris voor 6 personen.

    De villa beschikt over 3 slaapkamers:
    slaapkamer 1: 2 x 1-persoons boxspring, gescheiden door een nachtkastje, TV en opbergruimte
    slaapkamer 2: 1 x 2-persoons boxspring met opbergruimte en TV
    slaapkamer 3: 1 x stapelbed

    De luxe, ruime badkamer is voorzien van een regendouche, een dubbele wastafel en toilet. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt.

    * Aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend.


    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid