Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Leur

Leur, Nederland

 

vakantieboerderij-leurvakantieboerderij-leurvakantieboerderij-leurvakantieboerderij-leurvakantieboerderij-leur
Favoriet 
 

v.a. 1.226

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Leur in Leur

Deze 18e eeuwse boerderij, gelegen aan de rand van het Leurse bos, bied je mogelijkheden om van een vrienden- of familiereünie een succes te maken. De rust en ruimte ademen de sfeer uit van weleer. Een prachtige ...

Deze unieke 18e eeuwse boerderij, gelegen aan de rand van het Leurse bos, bied je tal van mogelijkheden om van een vrienden- of familiereünie een succes te maken. De rust en ruimte ademen de sfeer uit van weleer. Een plek om weer nieuwe energie op te doen.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met grote tuin

De zeven tweepersoons slaapkamers, bieden ruimte aan 14 personen. Ze zijn voorzien van boxspring bedden. Er zijn drie toiletten, drie badkamers met douche waarvan één zelfs met bad.
De volledige eetkeuken nodigt uit tot samen kokkerellen en lang natafelen. In de zitkamer kun je je terugtrekken bij de open haard. De tv bevindt zich in een aparte tv-kamer.
Daarnaast is er een buitenterras, een zeer grote tuin en een houten speeltoestel voor de kinderen.

Maak gebruik van de boodschappendienst 


De landelijke omgeving biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, skaten, zwemmen, ponyrijden en dineren. Je kunt ook gebruik maken van een boodschappendienst en catering.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk de andere  


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.854,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn