Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

RCN de Schotsman | Villatent Compact met privé sanitair unit | 4 pers.

Kamperland, Nederland

 

rcn-de-schotsman-villatent-compact-met-prive-sanitair-unit-4-persrcn-de-schotsman-villatent-compact-met-prive-sanitair-unit-4-persrcn-de-schotsman-villatent-compact-met-prive-sanitair-unit-4-persrcn-de-schotsman-villatent-compact-met-prive-sanitair-unit-4-persrcn-de-schotsman-villatent-compact-met-prive-sanitair-unit-4-pers
Favoriet 
 

v.a. 272

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

RCN de Schotsman | Villatent Compact met privé sanitair unit | 4 pers. in Kamperland

Uniek gelegen camping aan het prachtige Veerse Meer met eindeloze (water-)sportmogelijkheden.

Villatent Compact met privé sanitair unit op RCN de Schotsman
De staan op RCN de Schotsman naast elkaar en zijn volledig ingericht voor maximaal vier personen. De Compact tent is uitermate geschikt voor een heerlijke glampingvakantie of gezellig glampingweekend. Met het gezin of lekker met z'n tweetjes. De tent heeft een binnenruimte van 16 m² en is uitgerust met alle belangrijke benodigdheden om luxe te kamperen: een keuken (excl. watervoorziening), twee slaapkamers en stijgerhouten meubels. Het ruime terras van 12 m² met een gezellige picknicktafel en een comfortabele driezitsbank met kussens maakt het helemaal af.

Extra luxe dankzij privé sanitair

Bij deze Compacts hoef je niet in te leveren op luxe! Alle tenten op deze camping zijn voorzien van een eigen sanitair cabine met daarin een toilet, wastafel en douche. Aan de zijkant van de cabine vind je tevens een losse spoelbak voor bijvoorbeeld het doen van de afwas. De cabines bevinden zich naast de Villatenten. Je hebt dus gewoon de beschikking over eigen sanitair!

Waterpret voor het hele gezin op RCN de Schotman
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-) sportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

Liever een grotere safaritent met sanitair in de tent en verwarming? Op RCN de Schotsman vind je ook de ., geschikt voor 4 tot 6 personen.

Lees meer over vakantiepark



  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 414,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 688,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn