Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Holten

Holten, Nederland

 

vakantieboerderij-holtenvakantieboerderij-holtenvakantieboerderij-holtenvakantieboerderij-holtenvakantieboerderij-holten
Favoriet 
 

v.a. 2.457

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Holten in Holten

Aan de rand van de Holterberg, tegen de Sallandse Heuvelrug aan, op de grens van Gelderland en Overijssel, vind je onze comfortabele gastenboerderij.

Deze gastenboerderij is gelegen aan de voet van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De accommodatie is uitermate geschikt voor families met kinderen, senioren en groepen uit de gezondheidszorg. Wandel- en mountainbikeverenigingen bij uitstek i.v.m. Nationaal Park! Op het boerenerf is nog enige bedrijvigheid in de vorm van het opfokken van kalfjes/pinken. Altijd een bezienswaardigheid voor kleine kinderen.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met speelveld 


Deze groepsaccommodatie heeft een gezellige woonkeuken. Het aparte zitgedeelte is ingericht met comfortabel zitmeubilair inclusief flatscreen tv met dvd-speler en home cinema systeem. Je kunt eenvoudig van het ene deel naar het andere. geen zorgen: je loopt droog onder de grote afstek van het dak. In totaal zijn er 12 ruime tweepersoons slaapkamers met opgemaakte bedden. Twee slaapkamers zijn geschikt voor mindervaliden en er is aangepast sanitair. De tuin is voorzien van een hottub en een sauna. Deze zijn gratis te gebruiken. Bij aankomst zijn de bedden al voor je opgemaakt en is de hottub warm! Verder staan er 2 overkappingen met terrasmeubilair. Naast de parkeerplaats is een ruim speelveld voor sport- en spelmogelijkheden zoals een tafeltennis tafel, volleybalnet en een vuurplaats.  Aanvullende hulpmiddelen zijn op aanvraag beschikbaar.  

Bezoek samen de Hanzesteden


De accommodatie ligt op korte afstand van de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Zutphen heeft een oud centrum waar prachtige bouwwerken en architectuur te bewonderen is. Houd je van winkelen? Dan kun je je hart ophalen in Deventer en lekker shoppen in de gezellige straatjes. In de direct omgeving kan je urenlang wandelen en genieten van schitterende natuur. de groepsaccommodatie ligt aan de rand van de Holterberg en Sallandse Heuvelrug. Het glooiende landschap biedt ook vele mogelijke mogelijkheden om te mountainbiken, fietsen of op sportieve steps de omgeving te verkennen.

Bekijk ook de andere ✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.832,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.832,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna