Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Salland 4 persons

Holten, Nederland

 

salland-4-personssalland-4-personssalland-4-personssalland-4-personssalland-4-persons
Favoriet 
     

    v.a. 328

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Salland 4 persons in Holten

    Chaletpark "Buitenplaats Holten" ligt op een unieke locatie, heel gemakkelijk bereikbaar en te midden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit is een park in ontwikkeling waarbij is gekozen voor heel veel ruimte rond de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

    Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, een deel van de Sallandse Heuvelrug. In dat Nationale Park kun je 's morgens de reeën zien lopen, met een beetje geluk steenmarters en dassen kunt waarnemen en wel liefst 75 vogelsoorten spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking routes aangelegd. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal eens bij te komen.

    Het Wereldtijdpad in de omgeving van de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert door een andere periode van de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2000 jaarpaaltjes, waarop wetenswaardigheden uit het betreffende jaar staan vermeld.

    In de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtrips. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2 km).

    Laat u verrassen door dit mooie Sallandchalet. Ook als u binnenstapt zult u verrast zijn door de ruimte en de speelsheid van het interieur.  De ruime, gezellige living met openslaande tuindeuren geeft alle ruimte voor ontspanning. In de luxe keuken voorzien van vaatwasser,magnetron,kookplaat en een koelkast met vriesvak is het heerlijk kokkerellen. Uw vakantiebungalow heeft 2 mooie slaapkamers en natuurlijk een luxe ingerichte badkamer met douchecabine, badkamermeubel en designradiator. De vakantiebungalow staat op een mooi perceel met speels aangelegde tuin, zonneterras en eigen parkeerplaats.Kort om heerlijk genieten!
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid