Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lake Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Nederland

 

lake-resort-beekse-bergenlake-resort-beekse-bergenlake-resort-beekse-bergenlake-resort-beekse-bergenlake-resort-beekse-bergen
Favoriet 
 

v.a. 418

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lake Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek

4-daagse Autovakantie naar Noord Brabant bij Lake Resort Beekse Bergen

Ontdek onze natuur en prikkel al je zintuigen bij Lake Resort Beekse Bergen. Het hoeft niet bij één dag op safari te blijven; blijf met het hele gezin overnachten op het door water en bos omgeven Lake Resort Beekse Bergen. Hier ben je er echt even tussenuit. Vervelen is hier geen optie. De vele activiteiten en faciliteiten zorgen voor volop plezier, ontspanning of juist spanning. Een dagje zwemmen in Etsi Pool, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer, fietsen door het Brabantse landschap of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wilt, want dit is jouw vakantie! Nog meer reden om naar Lake Resort Beekse Bergen te gaan, in 2021 zijn namelijk alle bungalows compleet gerestyled en in 2022 hebben de overige faciliteiten een grote make over gehad. Dus qua look en feel is het weer helemaal up to date.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice),

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede