Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wellness Lodge XL 4 personen

Hellendoorn, Nederland

 

wellness-lodge-xl-4-personenwellness-lodge-xl-4-personenwellness-lodge-xl-4-personenwellness-lodge-xl-4-personenwellness-lodge-xl-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 352

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Wellness Lodge XL 4 personen in Hellendoorn

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.

De Wellness Lodge XL, geschikt voor maximaal 4 personen, combineert ruimte en compactheid. Op de begane grond vindt u een entree met apart toilet, een ruime woonkamer en een luxe badkamer met wellness faciliteiten. Deze badkamer biedt u een regendouche met Sunshower, een whirlpool en een traditionele opgietsauna. In de ruime living met gasgestookte open haard en vloerverwarming is het heerlijk verblijven. TV kijken doet u op de flatscreen televisie. 

Via de openslaande deuren komt u op het terras met luxe tuinset en parasol. De luxe open keuken heeft een gaskookplaat, vaatwasser, combimagnetron, Illy espresso apparaat en een koelkast met vriesvak. De eerste verdieping bestaat uit een overloop en twee slaapkamers, beide voorzien van luxe boxspringbedden. In de Wellness Lodge XL heeft u de beschikking over gratis WiFi.
In een aantal woningen is een hond toegestaan, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Overige huisdieren zijn niet toegestaan. De Wellness Lodge XL is bovendien strikt rookvrij. Het is mogelijk 1 auto bij de woning te parkeren.


Bruto vloeroppervlakte ca. 100 m2
Deze villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Met voorkeur te boeken
Bij het boeken van uw Wellness Lodge kunt u uw voorkeuren aangeven (zie hiervoor ook de voorkeurskosten), bijvoorbeeld voor een specifiek accommodatienummer of voor een villa met een tweede toilet op de eerste verdieping. Sommige villa's zijn volledig voorzien van airco, tegen betaling te boeken via de receptie. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 25-03-2024 t/m 29-03-2024 (4 dagen) 468,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 468,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 468,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna