Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Helenaveen

Helenaveen, Nederland

 

groepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveengroepsaccommodatie-helenaveen
Favoriet 
 

v.a. 1.001

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Helenaveen in Helenaveen

Lekker even weg in een unieke groepsaccommodatie, een voormalig klooster. Voor een weekend, een midweek of een week, ook in de zomer. Gelegen in het schitterende natuurgebied De Peel.

Lekker even weg in een unieke groepsaccommodatie, een voormalig klooster. Voor een weekend, een midweek of een week, ook in de zomer. Gelegen in het natuurgebied De Peel. Geschikt voor vakantie, bezinning, een cursus of de viering van een speciale gebeurtenis. Voor groepen tot 14 personen. Met een multifunctionele ruimte op de eerste verdieping. 

Een groepsaccommodatie in Brabant in natuurgebied De Peel

Er zijn in totaal 7 tweepersoons kamers, waarvan 1 op de begane grond, voorzien van eigen douche en toilet. Er zijn 2 kamers op de eerste en 4 op de tweede verdieping. Voor de kamers op de verdiepingen zijn er 3 douches en 4 toiletten. De woonkamer is een lichte serre met een eet- en zitgedeelte. Er is een compleet ingerichte keuken. De grote multifunctionele ruimte op de eerste verdieping is geschikt voor spelletjes, tafeltennis e.d., maar ook voor workshops en trainingen. Een muziekinstallatie is aanwezig. Buiten vind je een besloten tuin met diverse zonnige terrassen. Voor extra ruimte is - tegen meerprijs - de "oude" refter te gebruiken voor vergaderingen of beeldende activiteiten (laatste foto).

Ontdek samen de mooie omgeving 

De groepsaccommodatie is gelegen in de dorpskern van Helenaveen, met een restaurant, café en cafetaria aan de overkant. Het ligt te midden van bos- en waterrijke natuurgebieden op de grens van Brabant en Limburg in de Peel. In de omgeving zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden, ook huifkar- of solextochten zijn mogelijk. Toverland Sevenum en zwemparadijs de Schatberg zijn vlakbij.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.427,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.427,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.427,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn