Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Woody Lodge Valerie - 4 personen

Enter, Nederland

 

woody-lodge-valerie-4-personenwoody-lodge-valerie-4-personenwoody-lodge-valerie-4-personenwoody-lodge-valerie-4-personenwoody-lodge-valerie-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 279

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Woody Lodge Valerie - 4 personen in Enter

Woody Lodge Valerie is een unieke 4-persoons Woody Lodge met extra veel lichtinval door het bijzondere, verhoogde plafond. Heerlijk overdekt terras met knusse houtkachel, welke op koudere dagen af te sluiten is door een glazen wand.

Indeling
De lodge beschikt over een lichte woonkamer met verhoogd plafond, waardoor er extra ruimtegevoel en lichtinval gecreëerd is. U vindt hier een comfortabele zithoek, een open keuken met keukenbar en een aangrenzende eettafel. De moderne keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een 4-pits kookplaat, combimagnetron en vaatwasser.

De lodge beschikt over twee slaapkamers, elk met eigen luxe badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
Via de openslaande deuren bereikt u het riante overdekte terras (35 m2); hier is het heerlijk vertoeven in de loungehoek met knusse houtkachel en vrij uitzicht. Op koude of regenachtige dagen kunt u het terras voor een gedeelte afsluiten door een glazen wand; zo kunt u optimaal genieten van de mooie, groene omgeving. Daarnaast heeft de Lodge een airco voor de warme zomermaanden. 

De lodge heeft een ruime tuin van circa 300 m2 met eigen parkeerplaats voor uw auto en een gedeelde berging.

Omgeving Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is landelijk gelegen tegen het leuke plaatsje Enter in Zuid Twente, ook wel bekend als de Reggestreek. Een gebied waar u kunt genieten van rust en natuur maar waar ook genoeg te beleven is voor een actieve vakantie. Op de camping vindt u een heerlijk buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad (geopend in het kampeerseizoen), een all-weathersportveld, speeltuinen en tennisbaan.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 435,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 735,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna