Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Diepenheim

Diepenheim, Nederland

 

groepsaccommodatie-diepenheimgroepsaccommodatie-diepenheimgroepsaccommodatie-diepenheimgroepsaccommodatie-diepenheimgroepsaccommodatie-diepenheim
Favoriet 
 

v.a. 931

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Diepenheim in Diepenheim

Deze groepsaccommodatie bevindt zich op een erf van een eeuwenoude boerderij in het bosrijke gebied van Diepenheim. Een mooi plekje in Twente verscholen in de bossen.

Op het erf van een boerderij, in het bosrijke gebied van Diepenheim bevindt zich deze groepsaccommodatie voor 14 personen. Een mooi plekje in Twente en een perfecte uitvalsbasis voor de vele activiteiten die de omgeving te bieden heeft.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met weids uitzicht 🏡

Het huis ligt in het buitengebied van Diepenheim. Midden tussen de weilanden en aan de rand van de bossen van Landgoed Het Weldam. De vroegere “Delle” is omgebouwd tot een luxe en comfortabele vakantieboerderij. Beneden is een grote horeca keuken waar je van alle gemakken voorzien bent, van kaasschaaf tot staafmixer en vaatwasmachine. Ook is er een grote eetkamer met tafels en stoelen die je in elke gewenste opstelling neer kunt zetten, zodat je gezellig met je vrienden, collega's of familie kunt tafelen. Of een gezellige spelletjesavond kunt houden. Op de bovenverdieping is een knusse woonkamer gerealiseerd, waar je heerlijk kunt ontspannen en bijkomen van de dag met wellicht vele activiteiten die hier in de omgeving te doen zijn. Met de benen hoog kijk je uit op de mooie bossen en het typische Twentse landschap met zijn karakteristieke boerderijen. Op de bovenverdieping bevinden zich tevens de vier slaapkamers met alle vier een eigen badkamer en met elk een prachtig uitzicht over de landerijen.

Buiten geniet van je van een grote tuin, waar genoeg ruimte is voor een potje voetbal, jeu de boules of badminton. Of ga lekker uit de schaduw zitten onder de kapberg, waar een fijn overdekt terras is opgesteld. Uiteraard hebben we ook een fijn plekje gecreëerd waar je ontspannen kunt genieten in het zonnetje. Aankomsttijd is in overleg, hierbij wordt een korte rondleiding gegeven en de sleutel overgedragen.

Samen struinen door de natuur ☘️

De groepsaccommodatie ligt aan de rand van landgoed Weldam, vanaf hier zijn talloze fiets- en wandelroutes mogelijk. Natuurliefhebbers kunnen dan ook echt hun hart ophalen in de prachtige stukje natuur. Activiteiten ondernemen? Binnen een paar kilometer ligt een golfbaan, een buitenspeeltuin, een kinderboerderij, diverse horecagelegenheden en nog veel meer.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.131,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.131,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn